• Головна
  • Світ
  • Кінг дорікнув Маску недостатньою допомогою Україні: Маск розповів, скільки пожертвував

Кінг дорікнув Маску недостатньою допомогою Україні: Маск розповів, скільки пожертвував

Кінг дорікнув Маску недостатньою допомогою Україні: Маск розповів, скільки пожертвував

Бізнесмен зробив подарунок письменнику, однак той його не зацінив

Нещодавно Ілон Маск подарував «королю жахів» Стівену Кінгу у Twitter «синю галочку» верифікації. Всі користувачі мають платити за неї   на місяць, а письменнику вона дісталась безплатно.  Однак Стівен Кінг не дуже зрадів такій щедрості бізнесмена. Він порекомендував віддати ці 8 доларів фонду Сергія Притули, оскільки цінності у послузі не бачить.

Думаю, містер Маск має віддати мою синю галочку на благодійність. Я рекомендую Фонд Притули, який надає послуги з порятунку життів в Україні. Це всього 8 доларів, тож, можливо, містер Маск міг би додати трохи більше.

Ілон Маск відповів, що виділяв кошти на потреби України та додав на підтвердження твіт очільника Мінцифри Михайла Федорова з вдячністю за фінансування Starlink. 

Також американський підприємець зазначив, що компанія відмовилася від грошей Міноборони США, яке повинно було оплатити супутниковий  інтернет в Україні.

Нагадаємо, власник Twitter, мільярдер Ілон Маск відмовився видаляти з мережі твіт Дмітрія Мєдвєдєва про те, що «Україна зникне, бо вона нікому не потрібна». Додамо, після того, як Twitter очолив Маск, там зросла кількість дописів із мовою ворожнечі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності