• Головна
  • Світ
  • Смертельний челендж із передозуванням ліків у TikTok: що повинні знати батьки

Смертельний челендж із передозуванням ліків у TikTok: що повинні знати батьки

Смертельний челендж із передозуванням ліків у TikTok: що повинні знати батьки

Завдання полягало в тому, щоб прийняти від 12 до 14 таблеток ліків від алергії, які викликали б галюцинацію

У США місцевий підліток штату Огайо помер після передозування безрецептурних ліків. Він намагався виконати завдання Tik Tok.

Завдання полягало в тому, щоб прийняти від 12 до 14 таблеток ліків від алергії, які викликали б галюцинацію, але замість цього передозування вбило 13-річного Джейкоба Стівенса. Родина Джейкоба розповіла ABC 6, що він був на апараті штучної вентиляції легень близько тижня.

Його батько, Джастін Стівенс сказав, що дні, проведені його сином у лікарні, були найгіршими в його житті, і сказав, що Джейкоб був «гарно вихованою, веселою, люблячою дитиною».

Тепер родина попереджає інших бути уважними до телефонних дій їхніх дітей. Згідно зі статтею, вони також закликають ввести вікове обмеження для покупки таких ліків, як Benadryl.

Що таке «Бенадрил челендж»?

Це тренд TikTok, який заохочує учасників передозувати дифенгідраміном, безрецептурний препарат від алергії, і знімати його побічні ефекти.

Його мета полягала в тому, щоб дати користувачам такі ж ефекти, як і прийом психоделіків, такі як галюцинації, розширення зіниць і гіперактивність.

Учасників заохочували прийняти від 12 до 14 таблеток, що майже вдвічі перевищує рекомендовану добову дозу Benadryl і в десять разів перевищує рекомендовану дозу протягом шестигодинного періоду. Потім вони публікували відео про свій досвід у TikTok.

Що батькам потрібно знати про Бенадрил

Препарат дифенгідрамін, що продається під торговою маркою Benadryl, є антигістамінним препаратом, який найчастіше використовується для полегшення симптомів алергії.

Це може спричинити помірні та серйозні побічні ефекти, включаючи сонливість, запаморочення, розлад шлунку та затуманення зору.

Серйозні побічні ефекти варіюються від зміни настрою та нерегулярного серцебиття до судом, утрудненого дихання та серйозного запаморочення.

Нагадаємо, протягом останніх років соцмережа коротких відео TikTok стала однією з найбільш популярних у світі. Станом на 2022 рік кількість активних користувачів перетнула позначку в мільярд людей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності