• Головна
  • Світ
  • Вбили 7 людей, серед них і дитину: у ​​громадському басейні в Мексиці невідомі вчинили стрілянину

Вбили 7 людей, серед них і дитину: у ​​громадському басейні в Мексиці невідомі вчинили стрілянину

Вбили 7 людей, серед них і дитину: у ​​громадському басейні в Мексиці невідомі вчинили стрілянину

Озброєні люди прибули до басейну та відкрили вогонь близько 16:30 за місцевим часом у суботу, 15 квітня

За даними місцевої влади, щонайменше семеро людей загинули, у тому числі дитина, коли озброєні люди відкрили стрілянину в громадському басейні в Мексиці в суботу, 15 квітня.

Про це пише CNN.

Очевидець нападів повідомив місцевій владі, що озброєні люди прибули до басейну та відкрили вогонь близько 16:30 за місцевим часом у суботу, 15 квітня, а потім пошкодили камери відеоспостереження та монітор перед від’їздом. На відео в соцмережах видно, як люди в купальниках кричать і обіймають своїх дітей.

Мексиканська армія та сили безпеки були спрямовані на пошуки озброєних осіб, які стоять за терактом, який стався в місті Кортасар у центральному штаті Гуанахуато. Коли місцеві сили безпеки прибули на місце, вони виявили тіла мертвих, у тому числі одну дитину віком до семи років, і гільзи, йдеться в заяві муніципальної влади. Крім семи загиблих, одна людина отримала серйозні поранення і була доставлена ​​в лікарню. Наразі нікого не заарештовували, і влада каже, що все ще з'ясовує мотиви.

Гуанахуато є головним сільськогосподарським і виробничим центром, а також виробничим центром для багатьох провідних автовиробників світу. Однак останніми роками його сколихнули жорстокі війни між ворогуючими наркогрупуваннями. Він привабливий для наркокартелів з тієї ж причини, що й для автовиробників: мережі доріг і залізниць, які ведуть прямо до кордону США.

За даними Reuters, президент Андрес Мануель Лопес Обрадор намагався боротися з бандитським насильством з моменту вступу на посаду в кінці 2018 року. Незважаючи на те, що останнім часом кількість вбивств дещо скоротилася, термін перебування Лопеса Обрадора вважається найкривавішим в новітній історії.

Нагадаємо, 15 квітня у декількох районах Судану розгорнули техніку та почали стрілянину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності