• Головна
  • Світ
  • Тисячі чиновників РФ не пройшли тест на «лояльність» від Путіна: деталі

Тисячі чиновників РФ не пройшли тест на «лояльність» від Путіна: деталі

Тисячі чиновників РФ не пройшли тест на «лояльність» від Путіна: деталі

Президент РФ перевіряє своїх підопічних

Президент РФ Володимир Путін сумнівається, чи його уряд випереджає запланований український контрнаступ, який загрожує завдати ще одного удару військовій машині Росії.

Про це пише The Daily Beast.

Джерела, на які посилається російська газета «Ведомости», повідомили, що влада РФ нещодавно завершила внутрішнє розслідування щодо «емоційного стану» і поведінка співробітників федеральних агентств.

З 2 мільйонів опитаних людей 33 000 посадовців були відсіяні за передбачувану неправомірну поведінку, пов’язану з соціальними мережами — у деяких випадках «правопорушення» було настільки ж простим, як стеження за прихильниками ув’язненого ворога Кремля Олексія Навального.

«Опозиційні настрої» були присутні у тисячах з понад 30 000 чиновників, яких було визнано «некоректною поведінкою в соціальних мережах», повідомило джерело «Ведомостей».

Дослідження «емоційного клімату» повинно було визначити, на кого можна покластися на майбутніх президентських виборах.

Видання «Верстка» інформує, що Кремль настільки занепокоївся тим, чи є чиновники нижчого рівня лояльними, що вони створили програму «пільг» для пропонуватися в регіонах по всій країні.

Деякі із запропонованих «пільг», як повідомляється, включають безкоштовну парковку для чиновників біля адміністративних будівель та пільгові умови для банківських кредитів.

Намагаючись заспокоїти чиновників з усіх боків, адміністрація президента РФ також вважає «загрозою протесту номер один» перед виборами 2024 року «розчарованих патріотів», як стверджують джерела, на які посилається Верстка.

 «Їх характеризують як тих, хто незадоволений лагідністю Путіна в Україні, впевнений у необхідності повного знищення її державності та вважає прийнятним швидко перевести всю економіку країни заради цього на рейки воєнного часу», - зазначає джерело.

Ця новина з’явилася в той момент, коли Путін, намірився зміцнити свою хватку вдома, поки Україна навчає додаткових 40 000 військових для майбутнього контрнаступу з метою повернення захоплених Росією територій.

Російський лідер скликав своїх маріонеткових лідерів «нових» територій Москви на засідання Ради безпеки, де наказав їм розправитися з інакомисленням. Закликаючи «якнайшвидше інтегрувати» вкрадену землю в законодавчу базу Росії, він наказав створити російські підрозділи правоохоронних органів і служб безпеки до 1 червня.

Нагадаємо, колишній охоронець Путіна розкрив секрети президента РФ. Чоловік розповів, що очільник Кремля боїться коронавірусу та не використуває телефон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності