• Головна
  • Світ
  • Забув, де взяв: у Польщі затримали водія з підробленим українським посвідченням

Забув, де взяв: у Польщі затримали водія з підробленим українським посвідченням

Забув, де взяв: у Польщі затримали водія з підробленим українським посвідченням

З’ясувалося, що 40-річний житель Гостинського району, маючи водійське посвідчення категорії В, не має права керування вантажними автомобілями

Вроцлавські поліцейські в рамках планової перевірки зупинили водія вантажівки. Він показав їм водійське посвідчення українського зразка. З'ясувалося, що воно фальшиве.

Про це пише видання ukrayina.pl, посилаючись на kresy.pl.

«Цього тижня вроцлавські правоохоронці зупинили для огляду водія вантажного автомобіля MAN з напівпричепом. Він подав на перевірку українське посвідчення водія. Воно виявилося підробленим», - йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що 40-річний житель Гостинського району, маючи водійське посвідчення категорії В, не має права керування вантажними автомобілями. Про це сказав Рафал Яжомб з Головного управління міської поліції у Вроцлаві.

Чоловік зізнався поліції, що купив документ кілька років тому і не має прав на керування вантажівкою. Також він стверджував, що вже не пам'ятає обставин незаконної оборудки.

Окрім того, поліцейські підготували документацію для притягнення до відповідальності перевізника, який працевлаштував водія.

Водію загрожує заборона на керування транспортними засобами та додаткове покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 5 років.

Нагадаємо, у Польщі перекинувся автобус з українцями. П’ятеро людей опинилися у лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності