• Головна
  • Світ
  • «Досить, достатньо»: Путін сам вказує підлеглим про допустиму відстань між ними (відео)

«Досить, достатньо»: Путін сам вказує підлеглим про допустиму відстань між ними (відео)

«Досить, достатньо»: Путін сам вказує підлеглим про допустиму відстань між ними (відео)
Фото: Gettyimages

У соцмережах користувачі порівняли цю поведінку із нібито візитом диктатора в Маріуполь

У Мережі з'явилися кадри, на яких президент РФ Владімір Путін під час зустрічі вказує підлеглому, наскільки близько він може сісти біля нього.

Відповідне відео поширюють у Telegram-каналах.

На кадрах видно один зі славнозвісних довгих столів Путіна. Водночас один із «слуг» російського диктатора, який прийшов до нього на зустріч, взяв стілець і хотів сісти ближче до Путіна, запитуючи його, на якій відстані можна поставити стілець.

Натомість Путін, встановивши для себе допустиму відстань для розмови, сказав: «Досить, достатньо!». Тоді російський посадовець поставив стілець і сів на вказаній відстані.

Водночас користувачів соцмереж здивувало, як Путін вільно ходив по незаконно захопленому Маріуполі та спілкувався нібито із жителями українського міста під час своєї нещодавньої поїздки. Зокрема журналіст Денис Казанський написав: «Путін, який нещодавно бодро розсікав по Маріуполю й пожимав руку місцевим жителям, тепер чомусь знову наказує черговому підлеглому сидіти за величезним столом на відстані кількох метрів».

Нагадаємо, у ГУР не мають доказів того, що саме президент РФ Владімір Путін, а не його двійник, відвідав окупований Маріуполь 19 березня.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності