• Головна
  • Світ
  • Млинці з перепілками та оленина під вишневим соусом: чим Путін частував Сі Цзіньпіна після переговорів

Млинці з перепілками та оленина під вишневим соусом: чим Путін частував Сі Цзіньпіна після переговорів

Млинці з перепілками та оленина під вишневим соусом: чим Путін частував Сі Цзіньпіна після переговорів

Вечеря складалася із традиційних російських страв

Президент РФ Владімір Путін мав розкішну спільну вечерю з китайським лідером Сі Цзіньпіном після зустрічі двох лідерів у понеділок, 20 березня.

Про це пише The Sun.

Путін, який під час зустрічі виглядав дещо знервовано, сів разом із Сі за трапезу, яка включала традиційні російські страви.

Розпочинали меню млинці з перепілками та грибами. Продовжилася трапеза юшкою зі стерляді, а потім гранатовим сорбетом. Далі була арктична риба нельма з овочами та оленина під вишневим соусом. Завершили трапезу два лідери тістечками «Павлова» на десерт. Запивали ці страви Путін та Сі винами з південного Краснодарського краю Росії.

Вважається, що палац російського лідера знаходиться в цьому регіоні – це було таємне лігво Путіна до того, як його викрив інформатор у 2010 році.

Додамо, що Сі Цзіньпін був першим лідером, який зустрівся з російським президентом після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт Путіна за його причетність до викрадення дітей з України.

Москва ж заявила, що звинувачення є одним із кількох «явно ворожих проявів» і порушила кримінальну справу проти прокурора та суддів МКС. Натомість Пекін вважає, що ордер відображає подвійні стандарти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності