• Головна
  • Світ
  • Дрон безперешкодно літав: у мережі опублікували відео, як безпілотник партизанів потрапив на аеродром у Мачулищах

Дрон безперешкодно літав: у мережі опублікували відео, як безпілотник партизанів потрапив на аеродром у Мачулищах

Дрон потрапив на територію аеродрому «Мачулищі», сів на радар одного з літаків та полетів далі

Організація BYPOL показала повне відео з безпілотників, які підлетіли до російського літака А-50 в Мачулищах. Це розвідувальний літак, який корегує ракетні удари по Україні.

Так, на оприлюднених кадрах видно, як дрон безперешкодно літає над аеродромом «Мачулищі». Зокрема, безпілотник рухається над злітною смугою білоруського аеродрому.

Зазначається, що білоруські партизани протягом 2-х тижнів за допомогою дронів цивільного призначення, придбаних у магазині, вели авіарозвідку на військовому аеродромі. За інформацією BYPOL, дрон потрапив на територію аеродрому «Мачулищі», сів на радар одного з літаків та полетів далі.

Нагадаємо, білоруські партизани взяли на себе відповідальність за атаку безпілотника на російський літак спостереження А-50 на аеродромі Мачулищі у неділю, 26 лютого.

Натомість після цього самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко провів засідання з силовиками. За його словами, міліція, КДБ, військові «повинні бачити на рубежах країни будь-яку найдрібнішу агресивність щодо держави, щоб вжити відповідних заходів реагування».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності