• Головна
  • Світ
  • Для оформлення документів потрібні відбитки пальців, а рук немає: бойовик «ДНР» помер у злиднях

Для оформлення документів потрібні відбитки пальців, а рук немає: бойовик «ДНР» помер у злиднях

Для оформлення документів потрібні відбитки пальців, а рук немає: бойовик «ДНР» помер у злиднях

Замість обіцяних почестей, нагород та ситого життя, бойовик отримав зовсім протилежне

Бойовик так званої «ДНР», зрадник України Олексій Замай після повернення з війни зіткнувся з «непередбачуваними труднощами». Зокрема, він не зміг знайти роботу через втрату двох рух, а у пенсії йому відмовили, бо він не мав російського паспорта. Водночас отримати його він не зміг, адже для цього йому потрібно було здати відбитки пальців, яких у нього вже не було.

Про це він повідомив у соцмережах.

Окупант із Криму Олексій Замай отримав серйозне поранення на фронті, відтак російському найманцю ампутували обидві руки. Він залишився жити в окупованому Донецьку. Але замість обіцяних почестей, нагород та ситого життя, бойовик отримав зовсім протилежне.

«Хотів отримати свою мізерну пенсію. Мені кажуть, що за адресною довідкою цього вже не можна зробити, потрібен паспорт. В паспортному столі кажуть, що для того, щоб отримати паспорт, потрібні відбитки. У мене немає рук, немає пенсії. Як жити? Як продукти купляти? Один Бог знає… Замкнуте коло… В голові думки: «от лох – довоювався». Як жити далі, може хтось підскаже?», - бідкався окупант у соцмережах.

Оскільки бойовик залишився без обох рук, він не зміг знайти собі роботу. Водночас місцева «влада», яка «своїх не кидає», таки збула про існування «героя». У результаті безрукий бойовик помер у злиднях, повідомляється у соцмережах.

Нагадаємо, вдовам ліквідованих бойовиків з терористичних проросійських псевдореспублік «Л/ДНР» у якості компенсації дарують шуби.

Натомість у Владивостоці місцева адміністрація передала вдовам убитих окупантів компенсацію за смерть чоловіків – ковбасу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності