• Головна
  • Світ
  • У костюмах від українського бренду та у кліпі від української режисерки: британський музикант Сем Сміт презентували нову пісню

У костюмах від українського бренду та у кліпі від української режисерки: британський музикант Сем Сміт презентували нову пісню

У костюмах від українського бренду та у кліпі від української режисерки: британський музикант Сем Сміт презентували нову пісню

У кліпі, що створений у бурлескному стилі, Сем прибувають на вечірку на вертольоті у величезній пишній рожевій сукні

Британський музикант Сем Сміт презентували нову пісню та відео на неї. Кліп для артиста створила українська режисерка Таня Муіньо, а вбрання — від українського бренду FROLOV.

Про це пише «24 канал».

Знаменитий британський співак та лауреат Греммі Сем Сміт (який позначає себе як небінарна особа) презентували музичне відео I'm Not Here To Make Friends. Виявилось, що над ним працювали українці — кліпмейкерка Таня Муіньо та дизайнер Іван Фролов.

У кліпі, що створений у бурлескному стилі, Сем прибувають на вечірку на вертольоті у величезній пишній рожевій сукні. Упродовж всього ролика артист змінюють кілька образів, але чи не найбільшу увагу привернув корсет із серцями – це вбрання українського бренду FROLOV.

Відео зрежисирувала українська кліпмейкерка Таня Муіньо, яку запрошують знімати роботи найвідоміші артисти світу.

«Це відео казкове, екстравагантне, дивне і все, що між цим. Створити це разом із Муіньо було мрією. Сподіваюся, це принесе вам справжню радість», — поділився Сем Сміт.

Додамо, кліпмейкерка Таня Муіньо стала номінанткою Греммі за «Найкраще музичне відео». Дівчина може виграти премію за роботу над кліпом As It Was артиста Гаррі Стайлза. Напередодні вона також створювала кліп для спільного треку Брітні Спірс та Елтона Джона.

Тим часом сукня від бренду FROLOV тиждень тому з'явилась на Бейонсе. Вона вперше за 4 роки виступила в Дубаї на презентації готельного комплексу Atlantis The Royal. Знаменитість одягнула кутюрну рожеву мінісукню Firework з фірмовим дизайном у вигляді кристалів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності