• Головна
  • Світ
  • Комплекси диктатора: Путін на зустріч зі студентами одягнув підбори, аби здаватись вищим

Комплекси диктатора: Путін на зустріч зі студентами одягнув підбори, аби здаватись вищим

Комплекси диктатора: Путін на зустріч зі студентами одягнув підбори, аби здаватись вищим

Як зазначили користувачі у Twitter, нижчі студенти стали навколо Путіна, щоб він виглядав серед них найвищим

Президент Росії Владімір Путін завжди мав комплекси щодо свого зросту. Раніше у мережі неодноразово помічали, що російський диктатор хоче здаватися вищим, ніж він є насправді. Так, цього разу російський президент вдягнув туфлі на підборах, які додають йому близько 2,5 сантиметрів до його 170-сантиметрового зросту на зустрічі зі студентами.

Зокрема, під час візиту до Ломоносовського наукового центру МДУ Путін сфотографувався з групою студентів і студенток у спеціальному взутті.

Водночас журналіст Kyiv Post Джейсон Джей Смарт вважає, що це фото підтверджує теорію існування двійника Путіна. На думку журналіста, це не справжній Путін, оскільки важко пояснити те, чому на фото відрізняється зріст, вуха та вага кремлівського диктатора.

Крім того, як зазначили користувачі у Twitter, нижчі студенти стали навколо Путіна, щоб він виглядав серед них найвищим.

Нагадаємо, у Кремлі вже розпочали підготовку до виборів президента у 2024 році. Вони відбудуться за участю чинного глави держави Владіміра Путіна.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності