• Головна
  • Світ
  • «Виганяла диявола»: на Уралі матір задушила трьох дітей

«Виганяла диявола»: на Уралі матір задушила трьох дітей

Про вбивство вона сама розказала своїм рідним у телефонній розмові

Жителька Єкатеринбурга 26 грудня задушила трьох своїх дітей. Жінці здалося, що в них «вселилися біси» і треба «виганяти диявола». Двоє хлопчиків (10 і 15 років) та п'ятимісячна дівчинка померли на місці.

Про це пише Daily Storm.

Жінку знайшли, коли вона лежала на тілах дітей. Після трагедії вона сама повідомила про вбивство рідним телефоном. Матір сказала, що «у дітей вселилися біси». Також жінка залишила записку, в якій зізналася, що «вбила своїх дітей, тому що серйозно хвора, і нема кому їх передати під опіку в такий важкий час».

Матір вже затримали, зараз із нею працюють слідчі. Найближчим часом жінка має пройти психолого-психіатричну експертизу. Натомість у квартирі, де сталася трагедія, наразі працюють криміналісти Слідчого комітету.

Водночас знайомі сім'ї повідомили, що батько дітей — колишній силовик. Він працював у структурі, що відповідає за обіг наркотиків. Три роки тому чоловік вийшов на пенсію.

За словами сусідів, 24 грудня, за два дні до трагедії, у квартирі голосно грала музика, через що люди звертались до сім’ї, аби ті збавили звук. Крім того, у вихідні, за твердженням очевидців, із квартири долинали молитви, а один із хлопчиків кричав, що не хоче вмирати.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі окупанти вирішили «освятити» територію довкола зруйнованого заводу «Азовсталь», де тримали останню оборону українські бійці. Як зазначили у Маріупольській міськраді, таким чином росіяни «виганяли демонів».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності