• Головна
  • Світ
  • Британці влаштували Різдвяне костюмоване купання у Північному морі

Британці влаштували Різдвяне костюмоване купання у Північному морі

Британці влаштували Різдвяне костюмоване купання у Північному морі

У такий спосіб учасники запливу збирали гроші на благодійність

У Сполученому Королівстві сотні людей долучилися до купання у крижаній воді. Багато хто вдяг для цього різдвяний одяг. У такий спосіб учасники запливу збирали гроші на благодійність.

Про це повідомляє BBC.

Як повідомляє видання, плавці зібрали гроші для різних благодійних організацій. Купання влаштували на пляжах у Філікстоу, Лоустофті та Саутволді графства Саффолк.

Організатори заходу високо оцінили сотні учасників та величезні натовпи глядачів.

«Ми раді зіграти свою роль у цьому особливому заході, який має таке велике значення для місцевої спільноти та має фантастичні благодійні цілі», — зазначила Донна Тейлор, генеральний менеджер Everyone Active у розважальному центрі Waterlane у Лоустофті.

За її словами, до заходу долучились люди різного віку.

«Було чудово привітати всіх цього ранку, не лише учасників, а й людей різного віку, які прийшли повболівати за них. Було представлено кілька фантастичних костюмів і ми вітаємо тих, хто взяв участь», — додала Донна Тейлор.

Нікола Ваймарк із хоспісу Святої Єлизавети подякувала організаторам запливу.

«Дуже дякую всім нашим медпрацівникам за їхні фантастичні зусилля та всім, хто прийшов і підтримав нас сьогодні вранці. Було чудово мати можливість знову викупатися на пляжі Філікстоу на Різдво у традиційному форматі», — зазначила вона.

Жінка відзначила костюми учасників Різдвяного купання.

«Була блискуча атмосфера і такий великий вибір святкового вбрання, що це — справді ідеальний спосіб розпочати Різдво», — зауважила Нікола Ваймарк.

Нагадаємо, львівські захисники показали, як проводять Різдво в окопах.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності