• Головна
  • Світ
  • На популярному туристичному острові в Італії стався зсув: понад десяток людей зникли безвісти

На популярному туристичному острові в Італії стався зсув: понад десяток людей зникли безвісти

На популярному туристичному острові в Італії стався зсув: понад десяток людей зникли безвісти

Наразі точна кількість жертв невідома

В Італії, на південному острові Іскія, через сильні зливи сталися зсуви землі. Внаслідок цього близько 12 людей зникли безвісти, зруйновано будинки, автомобілі змило в море.

Про це повідомило агентство АР.

У портовому місті Казаміччола автомобілі та автобуси опинилися в морі, а вулиці стали непрохідними. Людей на острові закликали залишатися вдома.

Наразі точна кількість жертв невідома. Віцепрем'єр Італії Маттео Сальвіні спершу заявив, що підтверджено загибель восьми людей. Пізніше міністр внутрішніх справ запевнив, що поки не підтверджено загибель жодної людини, а 10-12 осіб вважаються зниклими безвісти.

Мер Неаполя, якого цитує інформаційне агентство ANSA, повідомив, що на острові знайшли одне тіло. Іскія розташована у Неаполітанській затоці.

Як повідомило агентство ANSA, зруйновано щонайменше 10 будівель. За словами префекта Неаполя, одну сім'ю з новонародженим, яку раніше вважали зниклою безвісти, знайшли. Люди отримують медичну допомогу.

Густонаселений гірський острів є популярним туристичним напрямом завдяки своїм пляжам та курортам.

Нагадаємо, вперше в історії Італії жінка стала прем’єр-міністром. Нею стала лідер партії «Брати Італії» 45-річна Джорджа Мелоні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності