• Головна
  • Світ
  • В Індії макаки-алкоголіки викрадають пиво в магазинах

В Індії макаки-алкоголіки викрадають пиво в магазинах

В Індії макаки-алкоголіки викрадають пиво в магазинах

В Індії мавпа-алкоголік нападає на магазини зі спиртним та викрадає напої. За словами одного з постраждалих власників магазину, мавпи кусаються, якщо спробувати їх прогнати.

Про це повідомив журналіст Ангар Міша у Twitter.

Про те, що сталося, повідомили місцевій владі, однак поки ніяких заходів не вживали.

Жителі району Раебарелі в індійському штаті Уттар-Прадеш помітили пристрасть до спиртного в мавпи, яка часто викрадає пляшки з випивкою. Місцевий журналіст опублікував відео, на якому мавпа п'є пиво з банки.

Індія вважається батьківщиною макак, які поширені по всій території країни. В останні роки на тлі зростання їх популяції подібні міжвидові конфлікти почастішали.

Приматолог і професор Індійського національного інституту перспективних досліджень Аніндья Сінх розповів, що мавп не вперше помічають за вживанням алкогольних напоїв.

За словами вченого, давно відомо, що в макак може формуватися тривала алкогольна залежність, що також було доведено лабораторними дослідженнями.

Нагадаємо, в Індії народилася дівчинка, усередині якої було вісім ембріонів. Вона з’явилася на світ у приватній лікарні в районі Рамгарх, штат Джаркханд, і стала справжньою сенсацією у медичному світі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності