• Головна
  • Світ
  • Платять понад 50 тисяч доларів, але претендентів немає: у Новій Зеландії пропонують специфічну вакансію

Платять понад 50 тисяч доларів, але претендентів немає: у Новій Зеландії пропонують специфічну вакансію

Платять понад 50 тисяч доларів, але претендентів немає: у Новій Зеландії пропонують специфічну вакансію

На цю роботу запрошують людей, які люблять природу та хочуть відвідати один з наймальовничіших куточків світу

Департамент охорони природи Нової Зеландії шукає «наглядача за біорізноманіттям» у Гаасті, який розташований на західній околиці національного парку Маунт-Аспірінг на Південному острові. Попри обіцяний великий заробіток за те, щоб кілька днів патрулювати найкрасивіші куточки Нової Зеландії, покататися на реактивних човнах і навіть здійснити кілька подорожей на вертольоті, заявки подали лише 3 особи.

Про це пише New York Post.

«Це просто вражаюче. Але це не для всіх. Ви повинні бути самостійними та мати можливість працювати на відкритому повітрі. Якщо ви цікавитеся оперою і театром, це, мабуть, не для вас», - сказав роботодавець, операційний менеджер DOC у Південному Вестленді Вейн Костелло.

Претенденту на цю вакансію доведеться працювати з місцевим населенням – корінними народами Нової Зеландії.

«У цій частині світу є кілька корінних родин Нової Зеландії, які започаткували землеробство та рибальство. Вони справді милі. Місцеві жителі надзвичайно доброзичливі», — сказав Костелло.

Але цей регіон не для всіх, особливо для тих, хто любить міське життя, оскільки на місцевості проживає лише близько 200 осіб, а найближчий супермаркет знаходиться приблизно за дві години їзди. Однак те, що тут відсутній звичний побут, регіон компенсує природними краєвидами, з пишними тропічними лісами, льодовиками та високими горами, усіяними по всьому парку.

Пересуватися у регіоні потрібно або на гелікоптері, або на реактивному човні, тому щоденні поїздки на роботу є надзвичайно захоплюючими. Крім цього, за таку роботу пропонують від 41 000 до 53 000 доларів на місяць.

«Ми шукаємо командних гравців, людей, яким подобається працювати з іншими людьми та бути частиною більшої команди. Але ви також повинні бути достатньо незалежними та проявляти ініціативу», — пояснив роботодавець.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності