• Головна
  • Світ
  • Помер 72-річний британський актор Роббі Колтрейн, який зіграв роль Гегріда в «Гаррі Поттері»

Помер 72-річний британський актор Роббі Колтрейн, який зіграв роль Гегріда в «Гаррі Поттері»

Помер 72-річний британський актор Роббі Колтрейн, який зіграв роль Гегріда в «Гаррі Поттері»

Він зіграв Гегріда у восьми фільмах однієї з найпопулярніших кінофраншиз в історії

Сьогодні, 14 жовтня, помер відомий 72-річний британський актор Роббі Колтрейн, відомий завдяки ролі Гегріда в «Гаррі Поттері». Про причину смерті наразі не повідомляють, але відомо, що актор останнім часом боровся з важкою хворобою.

Про це пише Daily Mail.

Агентка Роббі Колтрейна Белінда Райт повідомила, що 72-річна зірка «Гаррі Поттера» померла в п'ятницю, 14 жовтня.

«Мій клієнт і друг Роббі Колтрейн помер у п’ятницю, 14 жовтня. Роббі був унікальним талантом, розділивши нагороду Книги рекордів Гіннеса за те, що отримав три поспіль премії «Краща чоловіча роль» за роль Фіца в Гранаді. Та за гру у серіалі Cracker в 1994, 1995 та 1996 роках разом із сером Майклом Гембоном», - зазначила вона.

Найбільшу популярність британський актор отримав завдяки ролі Гегріда у фільмах про Гаррі Поттера. Це роль, яка принесла радість дітям і дорослим у всьому світі, вона викликала грандіозний потік листів шанувальників, які щотижня протягом понад 20 років писали зірці. Також у Роббі Колтрейна багато шанувальників серед глядачів фільмів про Джеймса Бонда, адже він зіграв у фільмах «Золоте око» та «І цілого світу мало».

«Я запам’ятаю його як фантастичного клієнта. Крім того, що він був чудовим актором, він був дуже розумним, блискуче дотепним. Після 40 років співпраці я буду сумувати за ним», - розповіла Белінда Райт.

У Роббі Колтрейна залишилися сестра Енні Рей, діти Спенсер і Еліс і їхня мати Рона Геммелл.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності