• Головна
  • Спорт
  • У Львові відбувся IV Кубок Воїнів з легкої атлетики

У Львові відбувся IV Кубок Воїнів з легкої атлетики

У Львові відбувся IV Кубок Воїнів з легкої атлетики

Участь у змаганнях взяли 50 ветеранів

У Львові відбувся четвертий Кубок Воїнів з легкої атлетики. У змагання взяли участь 50 українських ветеранів. Про це 20 жовтня повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Ліга Нескорених

Змагання відбулися у межах обласного проєкту “Ліга Нескорених”. Захід був спрямований на психологічну, ментальну та фізичну реабілітацію чи абілітацію військовослужбовців та ветеранів війни.

Змагання складалися із легкоатлетичних дисциплін. Окрім цього, учасники мали змогу відвідати майстер-класи з хендбайку, штовхання ядра, греблі та лижних перегонів на спеціалізованих тренажерах. З поміж тренерів були цьогорічний бронзовий призер Паралімпійських ігор Павло Баль, Чемпіон Паралімпійських ігор у Пекіні Василь Кравчук та один з найтитулованіших у світі параатлетів-ветеранів, призер чемпіонату світу Віктор Легкодух. Змагання провели на навчально-тренувальному комплексі Львівського університету фізичної культури ім. І.Боберського.

Ці змагання стали черговим доказом того, що життя після війни може і має бути активним та наповненим новими досягненнями та успіхами. Вітаю всіх учасників і переможців! Ваші історії є джерелом натхнення та прикладом стійкості” — зазначив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності