• Головна
  • Спорт
  • Ветеран з Львівщини здобув пʼять медалей на міжнародних змаганнях в Мадриді

Ветеран з Львівщини здобув пʼять медалей на міжнародних змаганнях в Мадриді

Ветеран з Львівщини здобув пʼять медалей на міжнародних змаганнях в Мадриді

Турніри із шести спортивних дисциплін відбулися в столиці Іспанії

Ветеран з Львівщини Віктор Легкодух здобув пʼять нагород на перших міжнародних змаганнях “Ігри сильних духом”. Загалом на змаганнях Україну представили 50 ветеранів. Про це 18 жовтня повідомила пресслужба львівської ОВА.

Змагання в Мадриді

Спортивний турнір відбувся в столиці Іспанії Мадриді в межах фестивалю “STRONG SPIRIT'S GAMES”. Всього до складу української збірної увійшли 50 ветеранів-спортсменів. Серед них був і представник

Так, збірна України здобула найбільшу кількість нагород, змагаючись із командами США, Естонії, Ірландії та Нідерландів. А, зокрема, нашому спортсменові вдалося посісти призові місця одразу у пʼяти дисциплінах. Загалом він отримав 2 золотих та бронзових медалей, а також одне “срібло” — йдеться в повідомленні ЛОВА. До слова, ветеран Віктор Легкодух є багаторазовим призером міжнародних ветеранських змагань “Invictus Games”, “Warrior Games” і чемпіоном світу зі штовхання ядра.

Нагадаємо, нещодавно курсант третього курсу Львівського державного університету внутрішніх справ, Андрій Бережнюк, отримав “золото” на Чемпіонаті світу з гирьового спорту серед дорослих, юніорів та юнаків у ваговій категорії до 95 кг.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності