На війні загинув колишній боксер збірної України

Денис Ящук

Денис Ящук був майстром спорту міжнародного класу

На війні з російськими окупантами загинув колишній боксер збірної України Денис Ящук. Про це 28 серпня повідомили на сторінці НОК України. Денис Ящук виступав у напівпрофесійній боксерській команді “Українські отамани” та мав звання майстра спорту міжнародного класу.

Ящук був вихованцем боксерського клубу "Максим" у місті Нетішин Хмельницької області. Він виступав у ваговій категорії до 52 кг, отримав звання Майстра спорту міжнародного класу, входив до складу національної збірної та "Українських отаманів". У 2011 році здобув срібну медаль своєї вагової категорії на чемпіонаті Європи серед студентів.

"Українські отамани" – напівпрофесійна боксерська команда, яка була створена 2012 року Українською федерацією боксу для виступу у популярній боксерській лізі World Series Boxing (WSB). Зокрема за неї виступали Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Денис Берінчик та інші відомі українські боксери.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про загибель на війні футболіста зі Львівщини Ігоря Северенчука. Захисник як футболіст грав за "Карпати" на першість ДЮФЛ, а після закінчення школи став гравцем молодіжного складу ужгородської "Говерли".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності