• Головна
  • Спорт
  • Матч львівських “Карпат” з “Ворсклою” пройде без вболівальників

Матч львівських “Карпат” з “Ворсклою” пройде без вболівальників

Вболівальники ФК "Карпати" (Львів)

Клуб оштрафували через завелику кількість вболівальників на матчі з “Динамо”

Наступний матч львівських “Карпат” в УПЛ пройде без вболівальників. Українська асоціація футболу наклала штраф та заборонила проводити матч з “Ворсклою” за присутності фанів. Про це повідомили у понеділок, 26 серпня, ФК “Карпати”.

Львівські “Карпати” проведуть матч з полтавською “Ворсклою” за відсутності вболівальників, через завелику кількість глядачів на трибунах стадіону “Україна” на матчі з “Динамо”. Також футбольний клуб отримав штраф від УАФ. Натомість матч проти “Полісся” (Житомир) — буде вже з фанами. Він відбудеться 28 вересня.

У пресслужбі клубу зазначили, що усі гроші з проданих квитків спрямовують на допомогу ЗСУ. “За кошти від продажу квитків на попередній матч з "Динамо" (Київ) клубом було придбано 98 ударних безпілотників, які вже передані підрозділам Десантно-штурмових військ та Сил безпілотних систем ЗСУ,” — наголосили в “Карпатах”.

На матчі було 6300 вболівальників

До слова, матч “Карпати” — “Динамо” відвідала рекордна кількість глядачів. Повболівати прийшло 6,3 тис. глядачів. Це стало найбільшою відвідуваністю на матчі з останнього сезону, який проходив до повномасштабної війни в Україні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності