• Головна
  • Спорт
  • Львівʼянин Павло Користольов зайняв 5 місце на Олімпіаді в Парижі

Львівʼянин Павло Користольов зайняв 5 місце на Олімпіаді в Парижі

Львівʼянин Павло Користольов зайняв 5 місце на Олімпіаді зі стрільби з пістолета

Павло Коростильво змагався у фіналі зі стрільби з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів

Український спортсмен Павло Коростильов зайняв 5 місце на змаганнях зі стрільби з малокаліберного пістолета на дистанції 25 метрів на Олімпійських іграх-2024. Щоб потрапити в четвірку найкращих і продовжити боротьбу за медалі львівʼянину не вистачило двох влучних пострілів. Для львівʼянина Павла Коростильова це були вже треті Олімпійські ігри в карʼєрі.

Перебіг фіналу

У фіналі брало участь шестеро спортсменів. Після чотирьох серій пострілів зі змагань вибув італієць Массімо Спінелла. В наступному раунді вибув 26-річний Павло Коростильов, якому не вистачило двох влучань, щоб обігнати представника Китаю та продовжити змагатися за медалі. Третім зі змагань вибув німець Флоріан Петер. “Бронзу” отримав китаєць Сіньцзе Ван. Кореєць Йонгжає Чо завоював срібну медаль, а переможцем турніру став 34-річний китаєць Юхонг Лі.

Нагадаємо, 4 серпня українські легкоатлети здобули одразу три нагороди. Легкоатлетка Ярослава Магучіх стала Олімпійською чемпіонкою зі стрибків у висоту. Також українка Ірина Геращенко здобула “бронзу” зі стрибків у висоту. Також Михайло Кохан завоював бронзову медаль у змаганнях із метання молота.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності