• Головна
  • Спорт
  • Львівські “Карпати” отримали нового головного тренера замість Маркевича

Львівські “Карпати” отримали нового головного тренера замість Маркевича

Львівські "Карпати" отримали нового головного тренера

Посаду головного тренера клубу обійняв старший тренер молодіжної команди “Карпат” Владислав Лупашко

Після відставки Маркевича з посади головного тренера ФК “Карпати”, на його місце призначили старшого тренера молодіжної команди “Карпат” Владислава Лупашка. Про це повідомили 19 липня на офіційному сайті львівського клубу.

Крім того, функцію старшого тренера клубу виконуватиме Сергій Лавриненко, тренера воротарів — Богдан Шуст, які також входили до тренерського штабу юнацької команди “Карпат”.

Владислав Лупашко

До “Карпат” 37-річний Лупашко приєднався 19 червня у ролі старшого тренера “Карпати U-19”. Родом з Одещини. Раніше футболіст грав за ФК “Борислав-2”, “Борекса-Борисфен”, “Борисфен”, “Металург”, “Княжу”, “Львів”, “Оболонь”, “Буковину”, “Іллічівець”, “Зірку” та “Інгулець”.

Нагадаємо, 73-річний Мирон Маркечив пішов у відставку два дні тому. Тоді про це повідомив журналіст, а згодом інформацію підтвердили у клубі. Причиною відставки багаторічного тренера “Карпат”, за словами журналіста, була “недостатня комплектація першої команди і приїзд нового тренерського штабу на чолі із Владиславом Лупашком у команду U-19”. До слова, це був вже пʼятий прихід Мирона Маркевича на посаду головного тренера “Карпат”. До цього він очолював львівську команду в сезонах 1992/93, 1993/94, 1994/95, 1996/97, 1997/98, 2001/02, 2002/03, 2003/04.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності