• Головна
  • Спорт
  • “Сказав, що все буде добре”: Ольга Харлан зустрілася із Валерієм Залужним (фото)

“Сказав, що все буде добре”: Ольга Харлан зустрілася із Валерієм Залужним (фото)

“Сказав, що все буде добре”: Ольга Харлан зустрілася із Валерієм Залужним (фото)

Українська шпажистка нещодавно отримала скандальну дискваліфікацію на чемпіонаті світу в Мілані після відмови потиснути руку переможеній спортсменці з Росії. Проте, згодом Міжнародний олімпійський комітет змінив своє рішення. А Міжнародна федерація фехтування навіть переглянула регламент рукопотискання.

Українська шпажистка Ольга Харлан зустрілася із Валерієм Залужним.

Про це стало відомо зі сторінки Ольги Харлан в Instagram, де спортсменка розмістила спільне фото з Головнокомандувачем ЗСУ.

У коментарі до фото Ольга Харлан написала: “Сказав, що все буде добре”.

Додамо, Ольга Харлан - українська спортсменка та олімпійська чемпіонка. У кінці липня на чемпіонаті світу у Мілані Ольга отримала скандальну дискваліфікацію після того, як, перемігши фехтувальницю з Росії Анну Смірнову, відмовилася від рукостискання з нею. Тоді дискваліфікація позбавила Харлан можливості продовжити виступи на чемпіонаті світу не лише в особистому, але й в командному турніру.

Однак згодом лідерка збірної України з фехтування Ольга Харлан отримала автоматичну кваліфікацію від Міжнародного олімпійського комітету на Олімпіаду-2024.

Водночас Міжнародна федерація фехтування (FIE) ухвалила рішення змінити регламент у частині обов’язкового рукостискання. FIE оголосила, що традиційне рукостискання після закінчення поєдинків буде дозволено замінювати привітанням на відстані. Воно дозволить українцям не підходити до росіян, навіть якщо ті змагаються в «нейтральному» статусі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності