• Головна
  • Спорт
  • Львів’янка стала чемпіонкою України з гірськолижного спорту

Львів’янка стала чемпіонкою України з гірськолижного спорту

Львів’янка стала чемпіонкою України з гірськолижного спорту

Катерина Шепіленко виборола перемогу на чемпіонаті України з гірськолижного спорту серед юніорок, який проходив нещодавно на Івано-Франківщині

Чемпіонкою України з гірськолижного спорту серед юніорок стала представниця Львівщини.

Про це пишуть на сторінці Управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Катерина Шепіленко виборола перемогу на чемпіонаті України з гірськолижного спорту серед юніорок, який проходив нещодавно на Івано-Франківщині.

Шепіленко виборола перше місце в дисципліні слалом-гігант та друге місце в слаломі. Вона представляє спортивно-оздоровчий клуб «Евеленч». Її тренером є Юлія Шепіленко.

Ще один представник Львівщини, Святослав Ватагович, зайняв друге місце в дисципліні слалом. Він представляє Сколівську ДЮСШ. Його тренують Юрій Зубрицький та Іван Калюжний.

Також на змаганнях згодом були визначені чемпіони України з гірськолижного спорту серед юнаків та дівчат

Представниця Львіщини Олеся Шарун зайняла друге місце в дисципліні слалом, Третє місце в цій же дисципліні виборов Ігор Вітковький. Вони представляють Львівському обласну спеціалізовану спортивну школу з гірськолижного спорту, а їх тренерами є Олена Шай та Костянтин Шай.

Нагадаємо, львів’янин здобув «бронзу» Кубка світу з лижних перегонів у США. Ще один представник Львівщини Павло Баль у цій дисципліні посів шосте місце.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності