• Головна
  • Спорт
  • Фейки про гімн та ганебна поведінка росіян: ФК «Минай» пояснив, що стало причиною бійки у Туреччині

Фейки про гімн та ганебна поведінка росіян: ФК «Минай» пояснив, що стало причиною бійки у Туреччині

Фейки про гімн та ганебна поведінка росіян: ФК «Минай» пояснив, що стало причиною бійки у Туреччині

У клубі зазначили, що інформація російських пропагандистських ЗМІ стосовно того, що «минайці» змушували співати гімн представників «Шинніка» та побили гравця у ліфті – традиційна маячня

Футбольний клуб «Минай» зробив офіційне звернення щодо бійки гравців закарпатського клубу з гравцями ярославльського «Шинніка». Зазначається, що причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Про це йдеться в офіційному Telegram-каналі «Минаю».

Так, 13 лютого у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників ярославльського «Шинніка». Водночас у клубі зазначили, що інформація російських пропагандистських ЗМІ стосовно того, що «минайці» змушували співати гімн представників «Шинніка» та побили гравця у ліфті – традиційна маячня.

«Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шинніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают», - йдеться у повідомленні.

Крім того, вже після закінчення сутички, коли «минайці» були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою.

«Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян», - пояснили у закарпатському клубі.

Там додали, що перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шиннік» згодився готель.

Нагадаємо, у соцмережах опублікували відео сутички українських та російських футболістів у коридорі турецького готелю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності