Мадридський «Реал» купив генератори для України

Мадридський «Реал» купив генератори для України

Мадридський «Реал» допомагає українцям долати енергетичну кризу

Мадридський «Реал» став першим європейським клубом, який вирішив допомогти Україні подолати наслідки російських обстрілів.

Про це пише Sportnews.

«Україна страждає від масованих ракетних обстрілів росіян вже не перший тиждень. Терористи атакують критичну інфраструктуру, через що мільйони залишаються без світла та інколи тепла. «Реал» це розуміє, тому відгукнувся на ініціативу «Шахтаря», який звернувся до європейських клубів з метою збору генераторів для організації пунктів підтримки українців по всій країні», — йдеться у повідомленні.

Мадридці через свій фонд придбали 20 електрогенераторів.

Додамо, що «Реал» із перших днів повномасштабної війни підтримує Україну гуманітарно та організовує акції спільно з Андрієм Луніним та Флорентіно Пересом.

У кінці вересня мадридський «Реал» пожертвував понад один мільйон євро на допомогу Україні.

Кошти передали Червоному Хресту та партнеру фонду клубу в Україні. Вони були спрямовані на харчування, медикаменти, ковдри, ліжка, інші основні потреби людей, які постраждали від війни.

Благодійну кампанію під назвою «Разом з Україною» мадридський клуб запустив для пом'якшення наслідків вторгнення росії.

Нагадаємо, 6 листопада на Рудківському міському стадіоні відбувся благодійний футбольний матч на підтримку Збройних Сил України за участі ветеранів місцевої команди та львівських «Карпат». Матч ветеранів футболу Львівщини завершився рахунком 2:2. У підсумку вдалось зібрати майже 25 тисяч гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності