• Головна
  • Спорт
  • На футболіста лондонського «Арсенала» та ще п'ятьох людей напали з ножем у супермаркеті

На футболіста лондонського «Арсенала» та ще п'ятьох людей напали з ножем у супермаркеті

На футболіста лондонського «Арсенала» та ще п'ятьох людей напали з ножем у супермаркеті

Нападник зараз перебуває у психіатричній лікарні

В одному із торгових комплексів в Мілані чоловік із ножем в руках напав на натовп людей. Поранення отримали шестеро відвідувачів, одним із них виявився захисник лондонського «Арсенала» Пабло Марі, який зараз виступає в оренді в італійській «Монці». Одна людина внаслідок цього нападу загинула.

Про це пише Daily Mail.

Цей напад стався близько 18:30 у четвер, 27 жовтня, коли Андреа Томболіні, який, ймовірно, має проблеми з психікою, схопив з полиць ніж і почав з ним нападати на людей. Поліція вже виключила тероризм як мотив цього злочину. Та й сам Томболіні, який зараз перебуває у психіатричній лікарні, сказав поліції під час допиту, що почав кидатись на людей з ножем після того, як побачив «щасливих людей» у супермаркеті.

Я думав, що мені погано. Але мені дійсно стало погано. Я побачив цих щасливих людей і відчув заздрість

Андреа Томболіні

Також стало відомо, що минулого тижня Томболіні, який живе зі своїми батьками, потрапив до лікарні після того, як кілька разів ударив себе по обличчю.

Повідомляється, що четверо чоловіків у віці 28, 30, 40 і 80 років потрапили в лікарню у важкому стані в результаті нападу, а касир – 46-річний Луїс Фернандо Руджер – помер від отриманих поранень.

Водночас колишній футболіст міланського «Інтера» та «Наполі» Массімо Тарантіно допоміг роззброїти та затримати нападника до прибуття поліції. Про себе він скромно сказав, що він «не герой, бо не зробив нічого особливого».

Щодо Марі, то він вже переніс операцію, оскільки в нього були пошкоджені м’язи спини. Він ще на кілька днів має залишитись в лікарні, але на поле гравець зможе повернутись лише за два місяці. У своєму дописі в Instagram 29-річний іспанський футболіст зазначив, що йому дуже пощастило.

Після важкого моменту, який ми пережили, і моя родина, і я хочемо повідомити, що, на щастя, у нас усе добре, незважаючи на обставини, і ми хочемо подякувати всім, хто надсилав повідомлення із підтримкою. Крім того, ми хочемо висловити наші співчуття родині та друзям загиблого, і ми щиро бажаємо, щоб усі постраждалі якнайшвидше одужали

Пабло Марі Пабло Марі

Нагадаємо, чоловік у Техасі застрелив дівчину після того, як вона перемогла його під час гри в баскетбол.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності