У Винниківському госпіталі надаватимуть стаціонарну гінекологічну допомогу

У Винниківському госпіталі надаватимуть стаціонарну гінекологічну допомогу

Обслуговуватимуть не лише військових

У Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи вперше запровадили надання стаціонарної гінекологічної допомоги. Про це повідомляють на сторінці медзакладу.

"В теперішній воєнний час це стало можливим завдяки спільним зусиллям керівництва госпіталю, Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА та нашому колективу", - йдеться у повідомленні.

У медзакладі надаватимуть такий спектр послуг: лапароскопічні та лапаротомні операції на жіночих статевих органах, трансвагінальні втручання при випадінні та опущені статевих органів, офісна діагностична гістероскопія та гістерорезектоскопія, малі гінекологічні операції, естетична гінекологія, малоінвазивна хірургія одного дня та рентгенохірургія, ультрасонографія, кольпоскопія, лікування безпліддя та невиношування вагітності.

Повідомляється, що обслуговуватимуть не лише військових, але й всіх, кому необхідна допомога.

Нагадаємо, у Центрі легеневого здоров’я пацієнтам надаватимуть психологічну допомогу. Психолог працюватиме з особами, які страждають через невпевненість у собі, наявність психологічних травм, відчуття депресії, тривоги, панічних атак, розладів харчової поведінки (анорексія, булімія, компульсивне переїдання) та інших проблем.

Здоров'я

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності