В Helsi відтепер можна самостійно завантажити медичні документи

В Helsi відтепер можна самостійно завантажити медичні документи

Для цього необхідно оновити застосунок

В застосунку Helsi з'явилась можливість самостійно завантажити медичні документи. Йдеться про результати аналізів або заключення лікарів. Про це повідомила пресслужба Helsi.

Завантажені документи можна показувати лікарю на прийомі незалежно від того чи працює лікар в медичній інформаційній системі.

Щоб скористатися послугою необхідно оновити програму Helsi, або ж встановити її. Далі потрібно зайти у розділ "Медкарта" та обрати "Медичні документи". У відкритому вікні можна додати документи.

Застосунок пропонує вказати назву та обрати категорію. Збережений документ автоматично буде додано до профілю в системі. Також застосунок дозволяє самостійно керувати тим, хто зможе отримати доступ до перегляду документа.

Додамо, Helsi – це медична інформаційна система для закладів охорони здоров'я в Україні та портал для пацієнітв. За допомогою системи можна записатись до свого сімейного лікаря чи на вакцинацію. В особистих профілях користувачів доступна інформація щодо зроблених щеплень, отриманих направлень та рецептів.

Нагадаємо, у Львові викрили лікарів, які підробляли Covid-сертифікати. Вартість послуг коштувала від 2 до 4 тисяч гривень, а клієнтів шукали серед знайомих. Не проводячи щеплення, лікарі вносили дані про вакцинацію до медичної системи Helsi.

Здоров'я

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності