14 львівських студентів можуть отримати і український, і британський дипломи магістра

14 львівських студентів можуть отримати і український, і британський дипломи магістра

Дану освітню програму спільно ініціювали Львівська політехніка і університет Ноттінгем Трент

14 студентів Львівської політехніки можуть здобути ще один, другий за ліком диплом - в британському університеті Ноттінгем Трент. Усі вони беруть участь в програмі подвійних дипломів для здобувачів знань освітнього рівня «магістр» спеціальності 053 «Психологія». Про це повідомляє сайт НУЛП.

Львівські студенти матимуть змогу здобути два дипломи за два роки навчання: у Львівській політехніці – диплом магістра психології, в університеті Ноттінгем Трент – диплом магістра психічного здоров’я, травми та психологічного благополуччя. У львівському виші викладання проводитиметься українською та англійською мовами, в Ноттінгем Трент здійснюватиметься англійською в онлайн-режимі.

Дану освітню програму ініціювали кафедра теоретичної та практичної психології Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки спільно з університетом Ноттінгем Трент. Мета пілотного проєкту подвійних дипломів – навчитися створювати спільні курси між університетами Великобританії та України, сприяти довгостроковому відновленню психічного здоров’я тих, хто причетний до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фінансовано пілотний проєкт подвійних дипломів за рахунок гранту від Mosaik Education – організації, що допомагає біженцям отримати доступ до вищої освіти.

Університет Ноттінгем Трент - це один із найбільших та найвпливовіших закладів вищої освіти Сполученого Королівства Великобританії. Факультет психології Ноттінгем Трент є одним із найбільших факультетів психології у Великобританії; 170 його викладачів забезпечують викладання для понад 2200 студентів. Факультет входить до 150 кращих факультетів психології у світі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності