• Головна
  • Релігія
  • Кілька днів боровся із бронхітом: Папу Римського виписали з лікарні

Кілька днів боровся із бронхітом: Папу Римського виписали з лікарні

Кілька днів боровся із бронхітом: Папу Римського виписали з лікарні

Перед від’їздом понтифік помолився з батьками, які вночі втратили дитину

У суботу 1 квітня Папу Римського Франциска виписали з лікарні ім. Аґостіно Джемеллі, де він перебував три дні через бронхіт.

Про це пише Vatican News.

Зазначається, що перед тим, як покинути медичний заклад, Франциск подякував Католицькому Університету, до структури якого належить лікарня, та всьому медперсоналові. А перед від’їздом Папа Римський помолився з батьками, які вночі втратили дитину. Він також здійснив подячну прощу до базиліки Пресвятої Богородиці.

З лікарні Папа від’їхав до базиліки Santa Maria Maggiore. Перед чудотворною іконою Пресвятої Богородиці Salus Populi Romani він підніс особливу молитву за дітей, яких напередодні відвідував у відділенні Педіатричної онкології та дитячої нейрохірургії, а також за усіх хворих і тих, хто страждає через недугу та втрату своїх близьких.

Нагадаємо, Папа скаржився на труднощі з диханням протягом останніх кількох днів. У Ватикані виключили діагноз Covid-19, але не надали більше інформації про інфекцію Папи. Зазначається, що стан потребує кількох днів терапії. Відомо, що 86-річному Папі Франциску в юності видалили частину легені через респіраторну інфекцію.

Релігія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності