• Головна
  • Рецепти
  • Булочки у формі серця до Дня святого Валентина: як приготувати такий смаколик

Булочки у формі серця до Дня святого Валентина: як приготувати такий смаколик

Булочки з любистком

Секретний інгредієнт таких булочок — це любисток

У світі 14 лютого відзначають День святого Валентина, який також називають днем усіх закоханих. Відзначити свято можна по-різному, зокрема готуючи щось смачненьке. Оригінальним варіантом для приготування можуть стати булочки у формі серця з любистком, який традиційно вважають любовною спецією.

Рецептом таких булочок До Дня святого Валентина поділилось польське видання RMF FM.

Інгредієнти: 500 грамів пшеничного борошна, 20 грамів свіжих дріжджів, 300 мілілітрів теплої води, 1 чайна ложка цукру, пів чайної ложки солі, півтори столові ложки реп’яхової олії, 1 столова ложка любистку.

Приготування: половину борошна слід просіяти в миску, додаючи дріжджі, цукор і воду. Далі всі інгредієнти потрібно змішати й відставити на 10 хвилин. Потім туди необхідно додати решту борошна, сіль, олію та любисток.

Тепер можна переходити до замішування тіста. Готове тісто варто накрити серветкою і дати йому відпочити пів години.

Після закінчення цього часу знову треба вимішати тісто та сформувати з нього рулетики. Їх своєю чергою слід згорнути у сердечка.

Готові булочки потрібно викласти на деко, змастити кожну з них невеликою кількістю води й посипати любистком. Випікати смаколики варто 25 хвилин при 190 градусах.

Нагадаємо, 14 лютого світ відзначає День святого Валентина. У це свято прийнято не тільки дарувати коханій чи коханому валентинки та інші цікаві презенти, а й вітати своїх других половинок та хороших друзів теплими словами. Тож у це романтичне свято не забудьте потішити своїх близьких теплими словами, а LVIV.MEDIA зібрало для вас найкращі вітання на День закоханих.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності