Як правильно вибирати та закуповувати посилання

Як правильно вибирати та закуповувати посилання

В успішній стратегії SEO-просування сайту закупівля посилань вважається одним з важливих елементів, адже це доволі дієвий спосіб покращити ранжування вашого сайту в видачах пошукових систем. Та для того, щоб закупівля посилань спрацювала максимально ефективно, варто правильно підходити до вибору та покупки. У цьому матеріалі розберемось в основних принципах обрання посилань, на які фактори варто звертати увагу, а також як уникнути найрозповсюдженіших помилок.

Якість важливіша за кількість

Першим й фундаментальним етапом цього процесу варто назвати аналізування якості посилань. Чим авторитетним є ресурс, тим більше буде значення посилань на ньому для пошукових алгоритмів. Тому варто відмовитись від закупівлі посилань з маловідомих або спамних сайтів.

Сайти, які мають органічний та релевантний профіль посилань більше цінуються пошуковими системами. Тому до вибору такого сайту варто підійти з усією серйозністю. Перш за все, варто звертати увагу на те, наскільки сайт визнаний у своїй галузі. Це ви зможете перевірити за допомогою спеціалізованих сервісів.

Не менш важливим фактором є й органічний трафік сайту, адже завдяки великій кількості відвідувачів вони матимуть більшу вагу, і посилання з таких ресурсів матимуть більший вплив. Крім того, обираючи сайт, де ви будете замовляти розміщення посилання, переконайтесь, що він відповідає тематиці вашого проєкту.

Як вибрати оптимальні платформи для закупівлі посилань

Одним з найоптимальніших у плані комфорту й простоти способів придбання якісних посилань є звернення до спеціалізованих бірж. Тут перш за все варто проаналізувати надійність платформи, що високий рівень якості та безпечності таких посилань.

Гарним прикладом такого ресурсу є українська біржа посилань on-news.net, що пропонує широкий вибір ресурсів для розміщення, дозволяючи обрати найоптимальніший, релевантний сайт для вашого бізнесу. Серед основних переваг біржі:

● зручність користувацького інтерфейсу;

● широкий вибір сайтів для розміщення;

● прозорість угод.

Важливість природних анкорів

Та окрім надійності сайту, варто враховувати й важливість якісного та релевантного анкорного тексту. Анкор фактично є текстом посилання, який грає ключове значення для пошукових систем. Черезмірно оптимізовані або не надто природні анкорні посилання можуть призвести до санкцій від пошукових систем.

Вибір між постійними та тимчасовими посиланнями

Існує два типи посилань: тимчасові (орендовані на якийсь період) та постійні. Вибір між цими типами залежить від ваших цілей та стратегії просування. Серед основних переваг постійних посилань варто відзначити:

●  довготривалість ефекту: ці посилання лишаються на сайті на постійній основі, що є сприятливим для стабільного зростання позицій у видачі;

● зниження ризику санкцій: вони виглядають значно природнішими для пошукових систем.

Зокрема, основною спеціалізацією on-news.net є закупівля постійних посилань, що робить його ідеальним варіантом для тих, хто прагне стабільного SEO-ефекту.

Висновок

При правильному підході закупівля посилань це дуже важливий елемент вдалої стратегії просування сайту. Та підходити до цього питання варто з усією серйозністю.

Оцінюйте якість сайтів, звертайтеся до надійних бірж і звертайте увагу на те, щоб ваш профіль посилань був різноманітним та природним. Це надасть можливість не лише покращити позиції сайту, але й запобігти можливим санкціям з боку пошукових систем.

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності