Вбудовувані витяжки — що потрібно знати новачку при виборі

Вбудовувані витяжки — що потрібно знати новачку при виборі

Якщо ви вважаєте, що витяжка не впишеться в інтер'єр вашої кухні, це не привід цуратися цього приладу. Слід враховувати, що витяжка не тільки позбавляє ваші меблі від жирного нальоту, але й захищає легені від кіптяви та інших забруднювачів повітря, які викидаються у навколишнє середовище під час приготування їжі.

Правильним рішенням у такій ситуації є вбудовувана витяжка. Як і інша техніка, що вбудовується, їх встановлюють всередину шафки. Тому своїм виглядом така витяжка не порушить гармонію вашого інтер'єру, але при цьому повністю справлятиметься з очищенням повітря на вашій кухні.

Яку вбудовану витяжку купити

Щоб витяжка не просто добре виглядала в інтер'єрі, а і якісно виконувала покладені на неї завдання, необхідно грамотно підійти до її вибору. Насамперед потрібно звернути увагу на такі її параметри:

  • Розміри - підбираються з урахуванням розмірів шафки, в яку вбудовуватиметься витяжка. Ширина витяжки може становити 60 чи 90 див.
  • Потужність - вона варіюється від 450 до 1200 м / год. Чим більше площа кухні, тим вищою має бути потужність витяжки.
  • Додаткові функції - сучасні витяжки можуть бути обладнані таймером, автоматично включатися при появі пари, а також включати такі опції, як пульт дистанційного керування, сенсорні панелі та LCD-дисплеї.

Дизайн для витяжок, що вбудовуються, не має ніякого значення, бо вони не видно. Тому, головне, щоб техніка підходила до вашої кухні за основними характеристиками.

Де і яку купити витяжку, що вбудовується

Якщо та чи інша витяжка відповідає вашим потребам характеристиками, вказаними на папері — це ще не означає, що вона дійсно вам підходить. Попри те, що це досить простий вид кухонної техніки, велике значення має якість. Щоб прилад ефективно справлявся із втягуванням забрудненого повітря, був зручний у використанні та міг прослужити тривалий час, важливо також приділити увагу вибору виробника.

Не варто вибирати серед найдешевших моделей від китайських виробників, тому що їхня якість часто не витримує жодної критики. Водночас не обов'язково купувати найдорожчу техніку. Відмінним рішенням, яке має гарне співвідношення ціни та якості, є витяжки вітчизняного бренду Ventolux. 

Існує відразу кілька плюсів придбання техніки у фірмовому магазині цієї компанії:

  • Висока якість – обумовлена ​​використанням дорогих матеріалів, надійних комплектуючих, а також суворим контролем якості на виробництві.
  • Велика гарантія – складає 3 роки з моменту покупки.
  • Безкоштовна доставка - здійснюється як по Києву, так і по всій Україні, де працюють відділення “Нової Пошти”.
  • Розстрочка – якщо ваші фінансові можливості обмежені, у магазині Вентолюкс можна оформити розстрочку без переплат.

Крім того, Ventolux пропонує широкий вибір моделей. Ви можете прямо зараз перейти на сайт і підібрати оптимальну для вас модель за ціною та характеристиками.

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності