Переваги замовлення продуктів через Інтернет: 3 істотні причини

Переваги замовлення продуктів через Інтернет: 3 істотні причини

В сучасному світі все орієнтовано на те, аби полегшити життя людини. Служби доставки не є виключенням з цього тренду, а навпаки – вони якраз виникли на його основі. Якщо дуже давно служби доставки й могли вважатись забаганкою для багатих, то в ході та після пандемії замовлення продуктів онлайн з доставкою стало чимось звичним. Такі сервіси, як, наприклад, Турбо юа, значно економлять час і роблять покупки більш зручними. Як не парадоксально, але наразі робити покупки через служби доставки стало вигідніше, аніж їздити за ними особисто.

Чому краще замовити онлайн доставку продуктів

Сервіси доставки продуктів набувають все більшої популярності й з кожним роком пропонують все більше переваг:

  1. Замовляти доставку онлайн стає дешевше, ніж їхати за продуктами на автомобілі – на фоні зростання цін на пальне вартість доставки стає меншою, ніж вартість одного літра пального. Щоб поїхати в магазин і у зворотному напрямку звісно потрібно більше одного літра бензину. В такій ситуації вигідніше замовити онлайн і не витрачати зайві кошти на пальне. Тим паче якщо доставка може виявитись безкоштовною.
  2. Замовляючи доставку продуктів, ви економите час, який могли б провести в дорозі або, що ще гірше, в заторах. Їхати за продуктами загалом займає певну кількість часу, як і обирати продукти в магазині. Якщо ж ви замовляєте доставку, то значно економите свій час. По суті витрачається час лише на перегляд асортименту та складання списку, а решту роботи роблять спеціалісти служби доставки.  Ситуація з поїздкою в магазин може ускладнитись ще більше в плані часу, якщо ви потрапили в затор –  це значить, що можна втратити ще як мінімум годину часу. Дорога в магазин та з нього може ускладнитись, якщо оголошено повітряну тривогу – залежно від місцеперебування, виїзд на закупи може суттєво ускладнитись і затягнутись.
  3. Замовляючи продукти онлайн, ви економите енергію. Часто поїздки за продуктами потребують дуже багатьох зусиль та зосередженості під час пошуків. Це виснажує, особливо якщо мова йде про тривалу поїздку до магазину. Як наслідок, ваша концентрація за кермом може істотно знизитись, особливо якщо покупки робляться вже в кінці робочого дня. Замовляючи продукти онлайн, ви не витрачаєте власну енергію – з пошуком потрібних продуктів допомагають спеціалісти, а вам залишається лише отримати замовлені продукти у себе вдома.

Схоже, що в майбутньому послугами служб доставки продуктів користуватись ставатиме тільки вигідніше.

Чому краще замовити онлайн доставку продуктів

Наявність власного автомобіля звісно надає більше переваг в плані комфорту та мобільності. Однак інколи виявляється, що їздити автомобілем не так вже й вигідно, особливо у світлі постійного зростання цін на пальне. На жаль, ця тенденція не обіцяє змінитись в кращу сторону.

В такій ситуації замовляти доставку продуктів онлайн стає вигідніше і з точки зору часу, і з точки зору економії коштів. Доставка Turbo зможе допомогти з пошуком і покупкою потрібних продуктів. Користуватись послугами онлайн-супермаркету зручно і вигідно з багатьох причин:

  • завжди свіжі та якісні продукти;
  • доставка від 15 хвилин по Києву;
  • власні даркстори, які покривають радіус доставки 2-3 кілометри;
  • замовляти можна онлайн, оскільки є мобільний застосунок;
  • всі замовлення доставляються швидко і виключно у термосумках;
  • безкоштовна доставка для замовлень на суму від 400 гривень;
  • нарахування бонусів за системою TurboCoin.

Доставка продуктів додому має безліч переваг і практично немає недоліків. Якщо ви цінуєте свій час та не хочете зайвих витрат, то інколи краще зробити вибір на користь сервісу й отримати потрібні продукти дешевше і швидше.

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності