• Головна
  • Публікації
  • Якою може бути каблучка з рубіном? «Oniks» знайомить з кількома варіантами

Якою може бути каблучка з рубіном? «Oniks» знайомить з кількома варіантами

Золота каблучка з діамантом

Красивий і стильний образ не можна уявити без ювелірних прикрас. З їх допомогою можна розставити акцент, додати вбранню кольорів. Тільки для цього варто мати у своєму розпорядженні аксесуари з відповідними вставками.

Серед усіх варіантів каблучка з рубіном так і манить до себе. Ви зовсім не пошкодуєте, що звернули увагу саме на неї. Серед представлених варіантів https://oniks.ua/categories/rings/kamen-is-rubin/ вдасться підібрати неймовірну прикрасу, а «Oniks» якраз назве кілька з них.

Якими аксесуарами можна поповнити свою скриньку?

Постійне розширення ювелірного асортименту дозволяє навіть найвимогливішим модницям вдало придбати аксесуари. Їх можна носити як кожен день, так і доповнити вечірній образ.

Якщо детальніше розбиратися в каблучках з рубіном, то можна звернути увагу на декілька найпоширеніших:

  • Прикраса з одним камінцем. Прекрасний варіант для заручальної каблучки. Якщо вашій дівчині подобається рубін, то чому б не звернути увагу саме на таку вставку. В оформленні може бути тільки ця вставка або тут ще присутні дрібні діаманти, які обрамляють рубін. Вони його максимально підкреслюють і надають блиску.
  • Кілька рубінів в центральній частині. Їх може бути як 3, так і 5. Що стосується розміру, то він може відрізнятися. Вам потрібно підібрати таку каблучку, яку потім буде зручно носити. Іноді тут ще присутні невеликі діаманти, щоб додати блиску.
  • Цілий розсип вставок. Така прикраса виглядає максимально елегантно та ніжно. Для оформлення використовують дрібні камінці. Вони розташовуються поруч один з одним. Оригінально виглядають аксесуари, де використовують тільки рубіни. Їм компанію можуть зіставити діаманти. Вони можуть чередуватися з рубінами або одна частина обідка буде яскравою, а інша – з прозорими вставками.
  • Каблучки з оригінальними фігурами. Такі аксесуари одразу привертають до себе увагу. Зрозуміло, що їх надягають тільки на особливі події. В декорі присутні як великі, так і малі вставки. Все залежить від фантазії ювеліра.

Серед величезного ювелірного асортименту вам вдасться без проблем вибрати стильні каблучки. Їх ви можете носити як кожен день, так і доповнювати вечірні образи. Вам потрібно добре продумати ці моменти, щоб носіння аксесуара приносило одне задоволення. Користуючись рекомендаціями від «Oniks», ви підберете найкращу каблучку з рубіном, яка вдало доповнить різноманітне вбрання. 

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності