Де у Львові купити котел опалення зі встановленням “Під Ключ”

Де у Львові купити котел опалення зі встановленням “Під Ключ”

Зима вимагає додаткових ресурсів, оскільки необхідно обігріти кімнату, в якій перебувають люди. Опалення потрібне для житлових і бізнес приміщень. Тому в цей сезон підвищується попит на прилади обігріву.

Якщо ви вирішили придбати котли опалення у Львові зі встановленням “Під Ключ”, звертайтесь в інтернет-магазин https://vencon.ua/ua. Розглянемо як не помилитися у виборі та залишитися задоволеним своєю покупкою.

Які типи котлів опалення продаються у Венкон

Коли ви вирішите купити котел опалення, ви зіткнетеся зі складністю вибору, тому що є багато параметрів, за якими вони відрізняються. Кожна властивість робить прилад зручним у тих чи інших ситуаціях. Обираючи котел, слід звернути увагу на таке:

  1. Тип палива. Мабуть, це найважливіший параметр, який визначає ціну, вартість експлуатації, сферу застосування та автономність котла. Він може бути газовим, електричним і твердопаливним. Якщо потрібна повна енергонезалежність, то обирати слід твердопаливні котли, але їх не можна встановити у квартирі.
  2. Площа обігріву. Цей параметр підбирають, виходячи з розміру кімнати, яку потрібно опалювати, і він впливає на вартість приладу і кількість палива, що витрачається. Також ця характеристика тісно пов'язана з тепловою потужністю - чим вона вища, тим більша площа обігріву.
  3. Одно- або двоконтурний. Одноконтурний котел може виконувати роль або обігріву кімнати, або підігрівача води для ванної чи кухні. А двоконтурний може одночасно забезпечувати гарячою водою і водопровід, і систему опалення.
  4. Спосіб монтажу. Може бути настінний або підлоговий. Настінний зручний тим, що не займає корисний простір і частіше застосовується у квартирах. Великі, потужні та габаритні моделі – найчастіше підлогові, вони зазвичай використовуються у будинках.
  5. Закрита й відкрита камера згоряння. Перші – найбільш технологічні, безпечніші, дорожчі. Також їх обслуговування складніше. Другі – коштують дешевше, їхнє обслуговування легше, але під час монтажу слід подбати про хорошу вентиляцію кімнати. Для житлових приміщень кращі котли із закритою камерою згоряння.
  6. Виробник. У магазині Венкон присутні кілька десятків брендів котлів опалення. Найбільш популярними у споживачів виявилися Ariston, Bosh, Tenko, Neon, Vaillant та інші.

З яким паливом вибрати котел опалення

На сторінках інтернет-магазину можна придбати найпоширеніші за типом палива котли. Але важливо зробити правильний вибір, слідуйте нашим порадам:

  • електричні – найбезпечніші типи котлів і чудовий варіант для регіонів без газу. Вони підійдуть тільки якщо не буває частих відключень електроенергії. Також вони можуть бути недостатньо економічні й доведеться багато платити за електрику;
  • газові – більш економні та традиційні типи котлів, які працюють на газу. Підійдуть тільки для тих населених пунктів, де є газова магістраль. При встановленні фахівці Венкон неухильно дотримуються правил техніки безпеки. Це потрібно і від користувачів під час експлуатації;
  • твердопаливні – вони працюють на дровах, антрациті, вугіллі. Не підходять для квартир, але відрізняються відсутністю енергозалежності – тепло буде, навіть якщо відключать газ і світло. У деяких випадках тверде паливо виявляється дешевшим за газ і електрику.

Що пропонує інтернет-магазин Венкон

Описані котли опалення можна придбати в інтернет-магазині Венкон. Але крім великого асортименту, покупцям пропонується наступне:

  1. Зручний сайт з формою пошуку, фільтрами, докладними описами, фото, відео та відгуками про товари.
  2. Можливість отримати консультацію від експертів.
  3. Оперативне доставлення в будь-який район Львова.
  4. Надійне встановлення котла "Під Ключ" від кваліфікованих фахівців.

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності