Де купити маленький накопичувальний бойлер?

У мініатюрних накопичувальних бойлерів широка сфера експлуатації. Вони займають мало місця, тож із встановленням рідко виникають проблеми. Можна обрати прихований монтаж у шафку чи під умивальник, або ж залишити «бачок» на видному місці. Зовні бойлер на 10 літрів схожий на великий диспенсер для паперових рушників або електросушарку для рук. Витрати електроенергії залежать від потужності нагрівального елемента та якості теплоізоляції. В середньому, за одну годину безперервної роботи нагрівач витрачає до 1,5 кВт електроенергії, а на повний цикл нагрівання йому вистачає 15-30 хвилин. 

Купити водонагрівальний прилад мініформату можна в інтернет-магазині Moyo. Тут доступний широкий асортимент моделей, призначених для житлових та комерційних приміщень. Усі вони — від перевірених виробників з гарною репутацією. 

  • Ardesto — недорогі, з лаконічним дизайном та простим механічним керуванням. Гарантія — 12 місяців.
  • Bosch — надійні та захищені від надлишкового тиску та патогенних мікроорганізмів. Підтримують регулювання температури та економний режим.
  • Tessy — стильні та потужні, відповідають європейським та українським стандартам якості.
  • Zanussi — легкі, виготовлені з матеріалів, стійких до механічних пошкоджень та корозії. Гріють до 75 градусів. 

Особливості вибору маленького бойлера

Придбати бойлер через інтернет можна за декілька кліків. Не обов’язково використовувати комп’ютер для оформлення замовлення. Підійде смартфон або планшет зі стабільним підключенням. 

На сайті передбачена зручна система пошуку, яка дозволяє швидко знайти модель за назвою. Якщо точне найменування невідоме, можна скористатися фільтрами характеристик.

  1. Підведення труб. Існують моделі з патрубками, направленими донизу та догори. 
  2. Потужність. До 1 кВт — пристрої з мінімальною продуктивністю, до 1,5 кВт — найвигідніші, від 2 кВт — з майже миттєвим нагрівом.
  3. Колір корпусу. Білий — універсальний. Не привертає зайвої уваги та невибагливий у догляді. Можна підібрати пристрій з кольоровими деталями — якраз під інтер’єр. 
  4. Кількість ТЕНів. Для бачка на 10 літрів одного нагрівального елемента вистачає з головою. 
  5. Тип нагрівального елемента. Сухий (ізольований) важче впровадити за малих габаритів, тож частіше зустрічаються бойлери з мокрим (відкритим) ТЕНом.
  6. Матеріал бака. Сталь з емалевим покриттям міцна та дешева, склокераміка — дорожча та витриваліша. Вона менше піддається згубному впливу накипу та не боїться іржі. 
  7. Країна виробництва. Не варто остерігатися водонагрівачів, зібраних в Китаї. У них якісне оснащення, тому строк служби — такий самий, як і у «європейців».
  8. Максимальна температура нагрівання. 65-75 градусів — вдосталь для побутових та гігієнічних потреб.

Можна самостійно повісити мінібойлер на стіну та під’єднати до комунікацій. Головне — мати під рукою всі необхідні інструменти та дотримуватися техніки безпеки. 

 

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності