Сукня чи штани: що краще для літа та осені

джинси

Як правильно жінці вибрати гардероб влітку та восени

Рано чи пізно перед кожною жінкою постає непростий вибір: легка й красива сукня чи універсальні та практичні штани. Особливо важкий цей вибір, коли потрібно оновити гардероб на літо та осінь. Річ у тому, що і сукня, і штани мають багато переваг і кілька недоліків. Все залежить від індивідуальних смаків та вподобань. Хоча можемо впевнено сказати, що ці два елементи гардероба чудово підходять на всі випадки життя. Дізнайтеся, що краще для літа чи осені. 

Чому варто обрати сукню на літо та осінь 

Гарні сукні — найпопулярніший жіночий одяг для будь-якої пори року. Їх вибирають насамперед через жіночний та елегантний вигляд. Сукня — це завжди готовий образ, достатньо взути легкі босоніжки або кросівки й можна виходити з дому. Влітку в легкій сукні з натуральної тканини легше переносити спеку. Моделі в підлогу з довгими рукавами захищає шкіру від сонця. Восени гарні вельветові, джинсові сукні та шерстяні сукні не лише мають гарний вигляд, а й чудово зігрівають. Вони добре поєднуються з куртками, кардиганами та аксесуарами. Пасують до взуття чи сумок.

З іншого боку, сукня може бути непрактичною та незручною влітку. Особливо, якщо вона надто облягає тіло або дуже коротка. Вона може обмежувати рухи. На сукні досить легко залишаються плями й бруд, особливо якщо вони пошиті з легкої тканини. Якщо одягнули влітку або восени сукню, будьте готові витратити чимало грошей, щоб мати в гардеробі одразу кілька різних моделей для різних випадків. А хороша модна якісна сукня коштує немало. До того ж деякі сукні ви можете вдягнути лише раз чи два, і вони стануть не за сезоном.

Чому складно замінити універсальні й практичні штани

Хоча сукня й має неймовірно гарний та жіночний вигляд, штани також не поступаються їй у своїй популярності. Жінки обирають їх перш за все за зручність, практичність та універсальність. Влітку легкі лляні або бавовняні штани-джогери жіночі чудово захищають ноги від прямих сонячних променів та небажаної засмаги. В еластичних та облягаючих легінсах зручно тренуватися й бігати, відпочивати активно на природі. В правильно підібраних джинсах можна працювати, навчатися, відпочивати, гуляти містом та подорожувати. Ба більше, щоб щодня змінювати образи, навіть з одними джинсами достатньо мати в гардеробі 2-3 футболки, топ і пару різних блуз. Восени теплі вельветові, кашемірові або флісові штани краще захищають ноги від холоду та запобігають запаленням статевої системи. Штани вдало поєднуються з курткою, светром, пальто чи паркою. Підберіть до них кросівки чи теплі черевики — і матимете неперевершений образ. 

З іншого боку важкі та довгі штани можуть бути досить непрактичними влітку. Вони стають причиною перегріву, натирання або подразнення. Надто вузькі штани обмежують свободу рухів, занадто широкі моделі можуть заважати активно рухатися. Проблематичним часто буває вибір самих штанів. Адже ідеальна модель має добре сидіти на фігурі, не надто обтискати стегна, не бути дуже широкою в талії, мати оптимальну довжину.

Зрештою, кожен має свої уподобання щодо одягу. Головне — знайти правильний баланс між комфортом, практичністю й модою. Рекомендуємо не боятися експериментувати та комбінувати одяг, аби створити свій унікальний образ.  

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності