Сережки від Укрзолото — must have аксесуар

Прикраси привертають увагу своєю розкішністю та підкреслюють гарні риси обличчя

Складно сказати, які саме ювелірні вироби мають найбільший попит. Майстри створюють колекції на різні смаки та гаманці, при цьому використовують відмінні метали та елементи для декору.

Серед різноманітних аксесуарів, якщо казати про кольори, форми, дизайни та розміри, оригінальними сміливо можна назвати сережки. Для того, щоб оцінити цей величезний асортимент, доведеться ознайомитися з багатьма колекціями різних брендів. Хоча, зручний каталог та консультації експертів УкрЗолото допоможуть майже без втрати часу підібрати оптимальний варіант.

Звужуємо коло пошуку

Сережки відрізняються, перш за все металом, який використовують для їх створення. Лідерами серед ювелірних матеріалів вважають золото та срібло. А вже для того, щоб максимально розширити вибір, ювеліри пропонують рішення з різних сплавів (якщо це золото) або з різним покриттям (якщо це срібло). Проба у всіх металів висока, і це гарантує як якість виробів, так їх зносостійкість.

Золоті колекції охоплюють сережки з червоного, білого та жовтого металу. Популярні також комбінації різних сплавів. Такі аксесуари виглядають дуже стильно та привертають увагу. Розкішності виробам додають коштовні каміння, вкраплення з платини, діамантове гранування. Також в якості декору використовують кераміку та емаль.

Срібні серії не менш різноманітні і включають моделі з:

  1. позолотою;
  2. чорнінням;
  3. родієвим покриттям.

Після того як обрано метал, варто перейти до вибору сережок за видом. Тут рішень багато і звичні всім кільця чи півкільця, пусети чи кліпси, продівки чи висульки — це тільки невелика частина з пропозицій. Притому, всі варіанти доступні як в золоті, так і сріблі. Тобто, лише золотих чи срібних дизайнів нема.

Також варто врахувати вартість виробу. Мануфактури пропонують на вибір бюджетні серії, в середньому сегменті або преміальні. Якщо вас цікавить ексклюзив, тобто прикраса в єдиному екземплярі, слід бути готовим, що вона має високу вартість.

Визначившись з металом, видом та ціновим діапазоном можна перейти до підбору аксесуара по стилістиці та декоративному оформленню. Декор визначає призначення сережок. Тобто, якщо це моделі на кожен день, їх відрізняє лаконічність, стриманість та мінімалізм. Якщо це прикраси для доповнення вечірніх образів — вони привертають увагу своєю розкішністю та вишуканістю, наявністю багатого оформлення за допомогою коштовного каміння.

Експерти UkrZoloto зорієнтують як краще підбирати сережки, так, аби придбати універсальний аксесуар, що не вийде з моди і буде актуальним в тандемі з різним одягом.

Адже, якщо ви не знали, сережки ще й здатні підкреслити риси обличчя та відвернути увагу від недоліків, які ви хочете сховати від очей. Головне — правильно підібрати модель за розміром та формою, а в цьому професійні консультанти допоможуть як ніхто інший. 

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності