Мотоекіпірування – стильний гардероб з функціями захисту

Ви купили мотоцикл і настала черга до поновлення гардеробу. Так, без спеціального вбрання мотоцикліст навряд чи буде виглядати круто і яскраво

Що ж для вас мануфактури пропонують різні речі, які отримали загальну назву – мотоекіпірування. В групу спеціального гардеробу входять різні елементи і кожен з них відповідає за ваш комфорт і безпеку. Спеціалісти підкажуть, які саме елементи мотоекіпірування вважаються обов’язковими, а з придбанням яких можна і зачекати.

Адже придбання мотоекіпірування процес нешвидкий і недешевий, навіть якщо скористатися різним знижками та акціями. Адже мотоекіпірування не тільки про красивий і стильний лук, а й про безпеку та комфорт, а саме безпека коштувати дешево не може.

Що купувати одразу?

Це залежить від ваших фінансових можливостей. Головний елемент мотоекіпірування – шолом і він є обов’язковим для всіх і кожного, хто сідає на мотоцикл. Ідеться і про водія, і про пасажира. Щодо інших елементів – ви можете їх купити і це краще рішення, а можете носити звичайні штани або куртку. Але вони відрізняються навіть не фасонами, а тим, що не здатні на відміну від спеціальних предметів гардеробу забезпечити безпеку і мінімізувати травми під час падіння з мотоциклу та зустріч з дорожнім покриттям або іншим транспортним засобом.

До речі, якщо ви потрапили в ДТП шолом доведеться замінити, Це така особливість цього елементу мотоекіпірування. Всі інші складові можна не змінювати, але залежить від того наскільки вони пошкоджені. Мануфактури пропонують новинки, які відрізняються підвищенню міцністю і здатністю захищати тіло мотоцикліста від травм. Деякі супердорогі та сучасні моделі мотоекіпірування здатні перетворити людину на справжнього кіборга (як в прямому, так і переносному сенсі). Візуально будете схожі на актора з фільму про трансформери, та й рівень міцності та зносостійкості підвищиться в рази.

Для виготовлення мотоекіпірування використовують різні матеріали, в тому числі, натуральну шкіру, денім з кевларовими волокнами, пластик, плащову тканину тощо. Кожен з матеріалів має і свої переваги і недоліки.

Щодо списку елементів, то повна комплектація мотоекіпірування складається з:

  • шолом;
  • куртка;
  • штани;
  • боти;
  • рукавиці;
  • наколінники.

Всі вони представлені в кількох рішеннях і відрізняються як конструкцією або фасоном, так і розмірами. До речі, оскільки за кермом мотоцикла все частіше можна побачити жінок, мануфактури розширили асортимент, включивши в нього жіночі моделі. Вони ідеально адаптовані до анатомії жіночого тіла і забезпечують комфорт під час катання на мотоциклі і високий рівень безпеки.

Також є дитячі колекції. За кермом мотоциклу дитину не побачиш, але як пасажира малеча зустрічається частенько. А оскільки пасажир має бути теж захищеним, то дитяче мотоекіпірування представлене у досить великому виборі.

Консультанти Motostyle радять звертати увагу і на марку виробника, і на матеріали, і на кольори та дизайн, бо мотоекіпіровка має бути міцною та надійною, але при цьому зручною та стильною.

Публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності