• Головна
  • Публікації
  • Портативні електростанції: як залишатись зі світлом в умовах блекауту, якщо немає змоги придбати генератор

Портативні електростанції: як залишатись зі світлом в умовах блекауту, якщо немає змоги придбати генератор

Портативні електростанції: як залишатись зі світлом в умовах блекауту, якщо немає змоги придбати генератор

Магазин «Техно Їжак» пропонує різноманітні портативні станції та гарантії на них

Період блекаутів не закінчується, а в Україні все частіше спостерігається дефіцит генераторів. Саме тому все більшої популярності набувають портативні електростанції. Широкий вибір пристроїв пропонує магазин «Техно Їжак».

Які бувають портативні станції та їхні переваги

Загалом усі електростанції є безшумними та не виділяють жодного запаху, у порівнянні з бензиновими та дизельними генераторами. Крім того, власнику станції не потрібно думати про те, що треба придбати пальне та моторне мастило.

Найбільш надійними виробниками електростанцій називають Ecoflow, Revolt, Bluetti та Anker. Поговоримо про них більш детально.

Ecoflow — найбільш екологічно чисті портативні джерела живлення у світі. Серед пристроїв виділяють прилади для побутового користування River та промислових масштабів Delta, портативная зарядка киев купить.

Водночас електростанції часто, аби посилити свою потужність, використовують сонячні батареї. Наприклад, так робить бренд Revolt, а Bluetti створюють продукцію таким чином, аби її можна було використовувати у будь-яких умовах — вдома, в поході та навіть в автофургоні. Якщо ж говорити про Anker, їх можна під’єднувати для живлення побутової техніки, і для цього не потрібен генератор.

Яку портативну станцію обрати

Залежно від потужності та цілей використання, розрізняють такі моделі лінійки Ecoflow:

  • EcoFlow RIVER Mini — зручний, аби переносити або тримати в автомобілі. Підійде для бездротової зарядки телефону та підключення 7 окремих приладів;
  • EcoFlow RIVER Pro — має сонячну, автомобільну та стандартну розетки, щоб заряджати одночасно 9 приладів від 0 до 80% за рекордні 96 хвилини;
  • EcoFlow RIVER Max обладнаний додатковою батареєю та запатентованою технологією X-Boost, яка дозволяє підключати до станції навіть найбільш енергомісткі пристрої з потужністю до 1800 Вт;
  • EcoFlow RIVER 2 Max — має розширений захист BMS для моніторингу напруги, струму та температури, а це дорівнює понад 10 років щоденного використання.
  • EcoFlow DELTA — може повністю зарядити від сонячних батарей за 4 години, а від автомобіля (12/24 В) — менше ніж за 10 годин.

Водночас електростанції Revolt можуть заживити не лише смартфон або телефон, а й опалювальний котел чи підтримати декілька годин роботу холодильника. Натомість зарядна станція Bluetti завдяки сонячній батареї забезпечує роботу різноманітних електроприладів з номінальною потужністю до 300 Вт та має три гнучкі способи підзарядки.

Бренд Anker пропонує лінійку більш захищених від падінь та перепадів напруги приладів. Зручні ці електростанції, адже мають підсвітку. Крім того, саме Anker здатні підживлювати необхідні прилади протягом декількох днів, що є дуже зручно під час блекаутів.

Гарантія на портативні станції

Магазин «Техно Їжак» пропонує різноманітні гарантії на портативні станції. Базова гарантія на прилади становить 3 місяці. Проте гарантія Protect пропонує не тільки рік гарантійного сервісу, а й розстрочку на 3 місяці. Водночас Protect + дає покупцям розстрочку на 6 місяців разом з гарантійним сервісом, Superhero — розстрочку на 9 місяців і ремонт на рік. Крім того, оплату можна здійснити готівкою, Приват24 за QR кодом, Visa/MasterCard та навіть криптовалютою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності