Відставка Разумкова може відбутись цього тижня

Відставка Разумкова може відбутись цього тижня

Очолити Верховну Раду України може віцеспікер Руслан Стефанчук

Голосування щодо відставки чинного голови Верховної Ради може відбутися уже цього тижня. На засіданні фракції, депутати домовились почати процедуру відставки з понеділка. Тож вирішальне голосування щодо відставки Дмитра Разумкова може відбутись у четвер, 7 жовтня.

У вівторок депутати планують проголосувати за включення питання про відставку у порядок денний.

Разумков на ініціативу депутатів заявив про необхідність дотримання регламенту.

"Я бачив у ЗМІ інформацію, що голосування щодо відставки може відбутися вівторок-середу і хотів всім нагадати, що ми живемо з вами за регламентом", - заявив Разумков.

Напередодні Дмитро Разумков хотів зустрітись із депутатами та обговорити питання котрі їх турбують. Однак, він отримав офіційний лист про відмову. У ньому фракція нібито заявила що «сенсу в такій зустрічі немає».

Очолити Верховну Раду України може віцеспікер Руслан Стефанчук. Саме цю кандидатуру партія визначила як основну.

«У нас немає жодного розколу у фракції з приводу цього питання. Дійсно, це рішення досить важке. Йдеться про конфлікт всередині фракції, це саме політичний вимір нашої фракції - зараз делегувати іншій людині посаду голови Парламенту. У нас зараз основний кандидат - це Руслан Стефанчук» - заявляла нардеп Євгенія Кравчук.

Нагадаємо, необхідні підписи для ініціювання звільнення Разумкова фракція «Слуга народу» зібрала на засіданні в Трускавці. Ініціював відставку Разумкова депутат Давид Арахамія.

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності