• Головна
  • Політика
  • У "Слузі народу" запланували великий з'їзд, імовірно у Трускавці

У "Слузі народу" запланували великий з'їзд, імовірно у Трускавці

У "Слузі народу" запланували великий з'їзд, імовірно у Трускавці

Платитимуть депутати за себе самі.

Наступних вихідних фракція "Слуга народу" планує велике виїзне засідання. Зараз організатори визначаються з місцем проведення події. Розглядають, зокрема, Львівщину та трускавецькі готелі. Такими планами у кулуарах Верховної Ради поділився перший заступник Голови депутатської фракції “Слуги народу” Олександр Корнієнко, повідомляє УНН.

“Зараз дійсно розглядаються готелі Трускавця. В Києві ми не можемо таке організувати, тому що тут немає таких потужностей в готелях”, — сказав Корнієнко.

З'їзд триватиме 3 дні: від п'ятниці до неділі. На вході буде ПЛР-тестування для невакцинованих людей. Проте ще невідомо, чи робитимуть його щодня чи лише у перший день.

Корнієнко наголосив, що депутати зберуться за свій рахунок. А на зустріч запросять представників силових відомств, Генерального прокурора, голову СБУ.

Додамо, депутати від "Слуги народу" вже збирались у Трускавці. У 2019 році тут для них проводили велике навчання. Тоді на освітній інтенсив, який тривав тиждень, запрошували викладачів Київської школи економіки.

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності