• Головна
  • Політика
  • Лідери африканських країн відвідають Київ та Москву: дата та мета візиту

Лідери африканських країн відвідають Київ та Москву: дата та мета візиту

Зеленський зустрінеться з африканськими лідерами 16 червня

Президенти Африканських країн відвідають Київ та Москву. Там вони обговорять африканську мирну ініціативу й проведуть зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та російським диктатором Володимиром Путіним.

Про це повідомили у Браззавільському фонді, пише «РБК-Україна».

Так, Україну відвідають президенти ПАР, Коморських островів, Конго, Уганди, Сенегалу та Замбії. Також до них може приєднатися президент Єгипту.

Зазначається, що зустріч Зеленського з африканськими лідерами відбудеться 16 червня. Натомість Путін зустрінеться з ними 17 червня.

Метою місії африканських країн є допомога у врегулюванні російсько-української війни.

Довідково:

Фонд Браззавілю – міжнародно визнана благодійна організація, зареєстрована у Великій Британії, діяльність якої спрямована на сприяння миру, стабільності та сталому розвитку в Африці та по всьому світу.

Він заснований 2014 року та займається дипломатією високого рівня, розв'язанням конфліктів і програмами розвитку для розв'язання деяких із найгостріших світових проблем. Незмінно прагнучи до співпраці та інклюзивності, Фонд Браззавіля наводить мости і сприяє порозумінню між країнами в ім'я гармонійнішого і процвітаючого майбутнього.

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності