Ірину Гримак звільнили з посади голови Львівської облради

Ірину Гримак звільнили з посади голови Львівської облради

Депутатів не задовольнив звіт про роботу Гримак за останні два роки

Голову Львівської обласної ради Ірину Гримак звільнили з її посади зі збереженням мандату. За це 6 квітня проголосували 48 депутатів облради у ході таємного голосування.

Про це стало відомо під час засідання сесії облради.

У таємному голосуванні взяли участь 49 депутатів. За звільнення Ірини Гримак проголосували 48 обранців, ще один утримався.

Причиною цього стало те, що депутатів не задовольнив звіт про роботу Гримак за останні два роки. На сесії вони неодноразово висловлювали свої претензії.

Так, депутати жорстко розкритикували роботу Ірини Гримак. Зокрема, її піймали на тому, що посадовиця «привласнила» досягнення зі створення гуманітарного штабу на Львівщині.

Водночас депутатка від «Голосу» Наталія Галецька попросила Ірину Гримак назвати три ініціативи, запропоновані на розгляд ЛОР у минулому році. Натомість Ірина Гримак пообіцяла надати відповіді депутатці в письмовому вигляді.

Нагадаємо, Ірина Гримак очолювала Львівську обласну раду з 1 грудня 2020 року.

Зауважимо, попереднє засідання Львівської обласної ради відбулось 30 березня. На ньому були присутні 58 депутатів. LVIV.MEDIA писало про засідання ради та про те, як замість ухвалених рішень і розв’язання нагальних задач в регіоні, депутати вітали один одного з ювілеями і обговорювали «наболіле».

Політика

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності