• Головна
  • Політика
  • Вояж у Таїланд та зашквари у соцмережах: як останні скандали перекреслили політичне майбутнє Миколи Тищенка

Вояж у Таїланд та зашквари у соцмережах: як останні скандали перекреслили політичне майбутнє Миколи Тищенка

Вояж у Таїланд та зашквари у соцмережах: як останні скандали перекреслили політичне майбутнє Миколи Тищенка

Одіозний нардеп Микола Тищенко вкотре потрапив у скандал. Так, 26 січня з’явилася інформація, що 27 січня Тищенко хоче зустрітись з українцями у Бангкоку (Таїланд), аби «обговорити питання покращення взаємодії з представниками української громади в Таїланді».

Це сталося лише за кілька днів, як Рада нацбезпеки та оборони ухвалила «принципове рішення» щодо виїзду за кордон держслужбовців, правоохоронців і народних депутатів. Реакція партії «Слуга народу» не забарилася — Тищенка звільнили з посади заступника голови фракції, а згодом взагалі виключили з партії. Втім, Микола Тищенко часто потрапляє у схожі ситуації. Детальніше про нещодавні з них читайте у матеріалі LVIV.MEDIA.

«Подвиги» Тищенка на Закарпатті

На початку березня 2022 року, коли ЗСУ активно відбивали атаки російського ворога, Микола Тищенко виїхав до Закарпаття та періодично з'являвся в оздоровчо-рекреаційному комплексі «Косино». Там він вдавав із себе переселенця та не соромився вимагати безкоштовні обіди, повідомляло інформаційне агентство «Уніан», посилаючись на власні джерела. Ситуація призвела до появи низки мемів у соцмережах. Люди жартували, що Тищенко поїхав на Закарпаття, щоб «звільнити Ужгород і Мукачево».

«Волонтерство» Тищенка

Згодом Микола Тищенко почав «волонтерити». 11 червня минулого року він «засвітився» на благодійному вечорі в Чехії та разом зі співачкою Tayanna позував для фото, яке артистка сама ж і виклала в Instagram. І додала, що на вечері було зібрано 2,2 млн грн, які підуть на авто для ЗСУ.

Але за кілька днів нардепа спіткав інший скандал — журналісти «Слідство.Інфо» опублікували текст, в якому зазначалося, що Тищенко ще у квітні передав одній зі столичних бригад ТрО бронежилети, які у подальшому виявилися непридатними для користування і були виготовлені майже 40 років тому. Сам нардеп заявив, що він не купував ці бронежилети, а тільки здійснив логістичну доставку.

«Ми його [бронежилет — ред.] перевіряли, він витримував захист і всі свідчення, які сьогодні ви кажете, це просто не до мене», — заявив Тищенко.

Водночас на початку серпня журналісти BIHUS.info виклали аудіозапис на якому чоловік, з голосом схожим на Тищенка, заявив, що волонтерська діяльність для нього — це просто політичний піар.

Зашквари Тищенка у соцмережах

У жовтні Микола Тищенко втрапив у курйозну ситуацію. Так, на сторінці у Facebook він порадів звільненню «Ливану», втім очевидно, йшлося про деокупацію міста Лиман на Донеччині. Згодом Тищенко заявив, що цей допис — це взагалі-то фейк. І звинуватив у провокації колишнього колегу по фракції Олександра Дубінського. 

Також тривалий час у соцмережах обговорювали «героїчне» фото Тищенка з Одещини. Там нардеп вирішив здати кров на потребу місцевих лікарень.

Але його руку після процедури перев’язали так, ніби Тищенка було поранено, що викликало неабияку реакцію у мережі.

Також Тищенко дивно привітав українців із днем батька, адже українці відзначають це свято у червні, а політик зробив це 17 жовтня, коли святкують росіяни. 

Крім того, Микола Тищенко втрапив у черговий конфуз коли вітав з днем народження Джо Байдена. 20 листопада президенту США виповнилося 80 років. Однак Тищенко не добирав слова, аби побажати щось американському лідеру, а просто скопіював його біографію з Вікіпедії.

А наприкінці листопада Тищенко захотів згадати своє телевізійне минуле, коли він був ведучим програми «Ревізор». Так, він проінспектував київські «Пункти незламності», і в одному з таких нардепа обурила табличка з інформацією про час роботи. Тищенко її зняв та написав обурливий пост.

«За наказом Президента — ніяких графіків у роботі пунктів незламності! У такий складний час пункти мають працювати цілодобово 24/7. Чому? Тому що в кожному будинку вимикають світло за різним графіком. А, отже, від якої саме години має відраховуватися, коли пункт незламності стане у нагоді? Вважаю це абсурдом. А у випадку нових масових обстрілів ситуація з електропостачанням буде погіршуватися», — написав Тищенко.

Posted by Николай Тищенко on Saturday, November 26, 2022

Нагадаємо, голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив, що не відряджав Миколу Тищенка за кордон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності