Facebook випустив оновлення з новими функціями у чатах

Facebook випустив оновлення з новими функціями у чатах

Оновлять не тільки Facebook, а й Instagram та Messenger

Facebook оголосив про нове оновлення. Відтепер у Instagram та Messenger з'являться нові функції. Зокрема, це стосується створення перехресних групових чатів. Їх можна створити тільки між своїми друзями та підписниками в Instagram та Messenger.

"Ми раді оголосити про запуск групового спілкування між додатками. З цим оновленням люди зможуть розпочинати групові чати між своїми контактами в Instagram та Messenger. Ви можете продовжувати налаштовувати свій чат між додатками за допомогою тем чату та власних реакцій", — пояснюють розробники.

Також у Facebook створили опитування у перехресних чатах. До слова, створити їх компанія обіцяла ще рік тому.

Відтепер учасники чату бачитимуть коли інші друкують завдяки новим індикаторам групового введення.  Друзі зможуть переглядати стрічку разом з іншими за допомогою Facebook Watch Together.

А ще компанія випустила нову тему для чату у Messenger. Надихалися розробники поколінням Z та назвали тему "Cottagecore". Також додали тему чату "Астрологія".

Cottagecore — явище, яке виникло завдяки інтернету протягом останніх 10 років. Воно ідеалізує сільське життя. Явище стало більш популярним під час карантину у 2020 році. Його ще називають субкультурою покоління Z

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності