• Головна
  • Новини
  • СБУ підтвердила російський паспорт у судді Верховного Суду Богдана Львова

СБУ підтвердила російський паспорт у судді Верховного Суду Богдана Львова

СБУ підтвердила російський паспорт у судді Верховного Суду Богдана Львова

Служба безпеки України підтвердила наявність російського паспорта у голови Касаційного господарського суду Верховного Суду України Богдана Львова.

Про це повідомляє пресслужба Верховного Суду.

У повідомлені йдеться про те, що СБУ поінформувала Верховний Суд про наявність у судді Богдана Львова громадянства російської федерації згідно з даними реєстрів росії.

Зокрема, Богдан Львов отримав російське громадянство ще у 1999 році. Однак у 2012 році він отримав новий російський паспорт замість того, який втратив чинність.

Також суддя отримав податковий номер, який міститься в реєстрі угод щодо нерухомого майна росії, стосовно квартири у Москві на вул. Ленінське шосе, 88.

"Вказане свідчить про наявність у судді Львова Б.Ю. громадянства російської федерації за даними наведених реєстрів рф. Також у СБУ повідомили, що перевірка вказаних даних продовжується, про її результати буде повідомлено додатково", — написали у Верховному Суді.

Додамо, у мережі Facebook суддя Богдан Львов написав, що пройшов поліграф через інформацію про наявність у нього російського громадянства.

Він зазначив, що пройшов дослідження у Всеукраїнській асоціації поліграфологів за участю двох експертів та у "державному компетентному відомстві".

Можливо, пропустили:

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності